Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι απάντησαν οι παίκτες στο «χώσιμο» του Ουζουνίδη
| 2017-11-07 10:47:00

Έτσι απάντησαν οι παίκτες στο «χώσιμο» του Ουζουνίδη

Sportdog Team
Έτσι απάντησαν οι παίκτες στο «χώσιμο» του Ουζουνίδη

Τι ειπώθηκε στο Κορωπί για το εκτός έδρας... χάλι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τα... έχωσε κανονικά στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την τελευταία ήττα από τον Αστέρα και ειδικότερα για την τραγική εκτός έδρας εικόνα της ομάδας, με ορισμένους να παίρνουν το λόγο και να του απαντούν.

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχουμε όντως μια πολύ καλή ομάδα με πολλές δυνατότητες και το έχουμε αποδείξει σε πολλά ματς στην έδρα μας. Όμως εκτός έδρας δεν είμαστε το ίδιο καλοί διότι πρέπει να βγάλουμε πολύ μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι μας. Δεν επιτρέπεται να μην είμαστε «επιθετικοί» σε κάθε μπάλα και να αφήνουμε τους αντιπάλους μας να κυριαρχούν στις μονομαχίες,. Έχουμε πολλές άτυχες στιγμές όμως μόνο με δουλειά και καθαρό μυαλό θα μπορέσουμε να το αλλάξουμε αυτό. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να έχουμε μεγαλύτερη θέληση εκτός έδρας», ανέφερε αρχικά ο Γκιγιέρμο Μολίνς.

Ο Νίκλας Χουλτ υποστήριξε ότι είναι θέμα συγκέντρωσης... «Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουμε πολύ σωστά στο γήπεδό μας και δεν τα κάνουμε το ίδιο καλά εκτός έδρας. Δεν είναι θέμα δυνατοτήτων. Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε. Το βασικό πρόβλημα είναι η συγκέντρωσή μας», υποστήριξε ενώ ο Ροντρίγκο Μολέδο έκανε λόγο για θέμα... αυτοπεποίθησης: 

«Στην έδρα μας παίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Πρέπει να παίζομε με πολύ μεγαλύτερο πάθος εκτός έδρας». 

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είπε από την πλευρά του: «Φταίω και εγώ, ειδικά στη φάση του γκολ. Πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί σαν ενωμένη ομάδα από όλο αυτό».

Τέλος, ο Ρέι πήρε τον λόγο και τόνισε: «Θα πάνε πολύ καλύτερα τα πράγματα. Θα το δείτε. Το θέμα είναι να μείνουμε ενωμένοι», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags