Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο βασικός που θα γεμίσει (κι άλλο) τα ταμεία - Πόσα περιμένουν στον ΠΑΟΚ, πόσα θα «φέρει»...
| 2017-11-07 14:05:00

Ο βασικός που θα γεμίσει (κι άλλο) τα ταμεία - Πόσα περιμένουν στον ΠΑΟΚ, πόσα θα «φέρει»...

Sportdog Team
Ο βασικός που θα γεμίσει (κι άλλο) τα ταμεία - Πόσα περιμένουν στον ΠΑΟΚ, πόσα θα «φέρει»...

O κόσμος τον θέλει, αλλά το πιθανότερο είναι να φύγει.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ ως ένας από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην επίθεση της ομάδας, ωστόσο εκτός από την παρουσία του στην Τούμπα, οι εκτός έδρας επιδόσεις του έχουν προκαλέσει προβληματισμό.

Ο Σέρβος επιθετικός είναι πρώτος σκόρερ της Superleague, αλλά δείχνει ότι παίζει καλύτερα στα εντός έδρας παιχνίδια, αφού εκτός "χάνεται", όπως ακριβώς συμβαίνει και με όλη την ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά.

Οπως σας έχει ενημερώσει το sportdog εδώ και καιρό, από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα γίνει προσπάθεια να παραχωρηθεί ο παίκτης, καθώς οι επιταγές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για ισοσκελισμό εσόδων-εξόδων, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για εκτροχιασμό.

Στην Θεσσαλονίκη, λοιπόν, θεωρούν ότι από την πώληση του Σέρβου κανονιέρη μπορούν να αποκομίσουν μεγάλο κέρδος, περιμένοντας μάλιστα προτάσεις που αρχίζουν από τα 7 εκατ. ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 10!

Ωστόσο, αυτά τα νούμερα είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν στην ποδοσφαιρική αγορά, ιδιαίτερα για παίκτη που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθόλου στην Ευρώπη και δεν είναι βασικός στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Το πιθανότερο είναι να «συμβιβαστούν» στον ΠΑΟΚ με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ για τον Πρίγιοβιτς, χρήματα διόλου ευκαταφρόνητα, ειδικότερα τώρα που στον Δικέφαλο ψάχνουν ηχηρές πωλήσεις για να εξισορροπήσουν τα έσοδα με τα έξοδα της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags