Facebook Pixel Sportdog.gr | Έχει «φτιάξει» τον Λεμονή και όλη την Ευρώπη – Πότε θα πάρει μεταγραφή και με πόσα!
| 2017-11-07 19:30:00

Έχει «φτιάξει» τον Λεμονή και όλη την Ευρώπη – Πότε θα πάρει μεταγραφή και με πόσα!

Sportdog Team
Έχει «φτιάξει» τον Λεμονή και όλη την Ευρώπη – Πότε θα πάρει μεταγραφή και με πόσα!

Βγάζει μάτια και... τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Τρίβουν τα χέρια τους στον Ολυμπιακό με την εξέλιξη που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα ο Παπ Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα και τείνει να εξελιχθεί στον νέο ηγέτη που έψαχναν οι Πειραιώτες για την άμυνα.

Φυσικά, με το που άρχισε το... ξεπέταγμα του Σισέ, ήρθαν στο προσκήνιο και οι φήμες περί μεταγραφής του. Αρχικά, γράφτηκε για ενδιαφέρον της Μπενφίκα, η οποία έχει άνθρωπο στην Ελλάδα από τον Μάρτιο, για να παρακολουθεί κάθε αγωνιστική της Superleague.

Οι "αετοί" αναζητούν στόπερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κοιτάζουν αποκλειστικά την περίπτωση του 22χρονου αμυντικού του Ολυμπιακού. Όπως είναι λογικό, οτιδήποτε νέο προκύπτει εξετάζεται, και από αυτή την "συνθήκη" δεν θα μπορούσε να λείπει ο Σισέ.

Στην τελική ο Σενεγαλέζος διαθέτει τρομερά προσόντα για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, τα οποία θα προσέλκυαν οποιαδήποτε ομάδα, ωστόσο σε επίπεδο scouting θεωρείται ακόμα... μωρό και σίγουρα δεν θα κριθεί στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν, ήδη, πρόταση για τον παίκτη, εντούτοις η πώλησή του «προγραμματίζεται» για του χρόνου, όπου υπολογίζεται να έχει ανέβει ένα ακόμα επίπεδο παίζοντας και στην Ευρώπη. Μάλιστα, στο Λιμάνι εκτιμούν πως αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, τότε η περίπτωσή του θα θυμίσει πολύ αυτή του Μανωλά. Μάλιστα, και τα νούμερα της μεταγραφής ίσως κινηθούν ακόμα πιο πάνω!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags