Facebook Pixel Sportdog.gr | Ούτε BBC, ούτε Παρί, μόνο... FMD!
| 2017-11-07 21:38:00

Ούτε BBC, ούτε Παρί, μόνο... FMD!

Sportdog Team
Ούτε BBC, ούτε Παρί, μόνο... FMD!

Η τριπλέτα της Ρεάλ είναι στα κάτω της, Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Καβάνι είναι καλοί, αλλά υπάρχουν καλύτεροι!

Η Λιόν του Όσκαρ Γκαρσία την φετινή σεζόν είναι… «φόβος και τρόμος» για κάθε αντίπαλη άμυνα, καθώς η επιθετική της «τριπλέτα» έχει μεγαλύτερη συγκομιδή τερμάτων από εκείνη των αστέρων της Παρί Σεν Ζερμέν.

Φεκίρ, Μαριάνο και Ντεπάι έχουν άριστη συνεργασία, «βρίσκονται» με «κλειστά» μάτια έχοντας σκοράρει συνολικά 26 φορές την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Ligue 1 επίδοση που τους κατατάσσει πρώτους ανάμεσα στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την πολυδιαφημισμένη «μαγική τριάδα» των Μπαπέ, Καβάνι και Νεϊμάρ που έχουν βρει δίχτυα 24 φορές.

Στην λίστα βρίσκονται επιπλέον οι Αγουέρο, Γκάμπριελ Ζέσους και Στέρλινγκ (22 γκολ) αλλά και οι Ντιμπάλα, Ιγουαΐν και Κουαδράδο της Γιουβέντους (21 γκολ).

Βέβαια, το πρόβλημα των «λιονέ» έγκειται στην μονοδιάστατη επιθετική συνεισφορά μιας και οι υπόλοιποι παίκτες έχουν σκοράρει μόλις έξι τέρματα, ενώ και αμυντικά δεν εμπνέεται εμπιστοσύνη, δεδομένα που εξηγούν την απόσταση επτά βαθμών από την κορυφή όπου βρίσκεται η εξωπραγματική Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags