Facebook Pixel Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες!
| 2017-11-08 10:00:00

Χαμός με ομάδα Champions League και παίκτες των «αιωνίων» - Για άλλον ήρθαν, άλλος τους... τρέλανε!

Sportdog Team
Χαμός με ομάδα Champions League και παίκτες των «αιωνίων» - Για άλλον ήρθαν, άλλος τους... τρέλανε!

To ρεπορτάζ που θα διαβάσεις μόνο στο sportdog.gr

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός συγκεντρώνει παραδοσιακά τα βλέμματα ουκ ολίγων scouts ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι βρίσκουν την ευκαιρία να τσεκάρουν μεταγραφικούς στόχους από τις δυο ομάδες σε ένα από τα πιο δυνατά τεστ της σεζόν.

Φυσικά, το πιο πρόσφατο «αιώνιο» ντέρμπι, που διεξήχθη στις 28 Οκτωβρίου, δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς στις εξέδρες της Λεωφόρου βρέθηκαν εκπρόσωποι σημαντικών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ένας από αυτούς ήταν και η Λειψία, η παρουσία εκπροσώπου της οποίας στην εξέδρα «φούντωσε» τις φήμες περί ενδιαφέροντος για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ.

Συγκεκριμένα, γράφτηκε ότι η γερμανική ομάδα ταξίδεψε για να τσεκάρει τον Σενεγαλέζο αμυντικό, που αποτελεί πολύ μεγάλο ταλέντο και έχει αρχίσει να δείχνει εξαιρετικά δείγματα γραφής με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Η είδηση δεν είναι λανθασμένη, όμως πρόκειται για τη... μισή αλήθεια. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Γερμανοί ναι μεν παρακολούθησαν όντως (και) τον Σισέ, αλλά ο αρχικός λόγος της επίσκεψης ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, που βρίσκεται στα «ραντάρ» της Λειψίας από το περασμένο καλοκαίρι!

Η γερμανική ομάδα παρακολουθεί στενά τον Έλληνα χαφ και αυτός ήταν ο λόγος που έστειλε άνθρωπό της στην Ελλάδα, άσχετα εάν ο Σισέ τής κέντρισε το ενδιαφέρον με την εμφάνισή του. Μάλιστα, η επίσκεψη της Λειψίας δεν ήταν μόνο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αντιθέτως, οι Γερμανοί παρέμειναν στη χώρα μας για δέκα μέρες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags