08/11/17 - 11:46

Τι θα κάνει ο Σπανός; - Το μήνυμά του στον κόσμο του Ατρομήτου

Πήρε θέση ο πρόεδρος του Ατρομήτου.

Sportdog Team
Τι θα κάνει ο Σπανός; - Το μήνυμά του στον κόσμο του Ατρομήτου
1.858views 0shares

Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου έφεραν την αντίδραση της ΠΑΕ Ατρόμητος, με τον Γιώργο Σπανό να ξεκαθαρίζει με δήλωσή του ότι το κατηγορητήριο είναι έωλο και πως δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα του Περιστερίου.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος τονίζει ότι πρόκειται για μια δίκη εντυπώσεων και στέλνει μήνυμα στον κόσμο της ομάδας πως «θα βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή για να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας μου».

Η ανακοίνωση του Γιώργου Σπανού έχει ως εξής:

«Με αίσθημα αγανάκτησης, πικρίας και οργής πληροφορήθηκα την παραπομπή μου σε δίκη καθώς και του τεχνικού διευθυντή μου Γ. Αγγελόπουλου γιατί υποπέσαμε στο “ατόπημα” το Φεβρουάριο του 15’ και σε ένα ματς στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό (2-1) να μην χρησιμοποιηθούν από τον τότε προπονητή μας κ. Πίντο, δύο βασικοί μας παίκτες.

Γνωστός ψευδομάρτυρας κατέθεσε στον ανακριτή διαφθοράς κ. Ανδρεάδη ότι πιθανόν αυτό έγινε για να κερδίσει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Κατά την απολογία μας στον κ. Ανδρέαδη κρίθηκαν απόλυτα επαρκείς οι εξηγήσεις που του δώσαμε και με τη σύμφωνη γνώμη της κυρίας Εισαγγελέως δεν μας επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος.

Με αυτό και χωρίς κανένα άλλο στοιχείο συρόμαστε σε μια δίκη εντυπώσεων.

Εγκαλούμαι λόγω των διατάξεων του αθλητικού νόμου να αποχωριστώ ένα χώρο που είναι το «σπίτι» μου. Το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησα και υπηρετώ 25 χρόνια με συνέπεια και αρχές δημιουργώντας μια ομάδα πρότυπο που αναγνωρίζεται από όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Κανένα έωλο, αστήριχτο, αβάσιμο κατηγορητήριο δεν θα μου απαγορεύσει να βρίσκομαι στο χώρο που λατρεύω που το υπηρέτησα από όλες του τις βαθμίδες (ποδοσφαιριστής-παράγοντας).

Να είναι σίγουρος ο κόσμος του Ατρόμητου ότι θα βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή για να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας μου.

Για την Ελληνική Δικαιοσύνη το μόνο που έχω να πω είναι ότι και οι κρίνοντες κρίνονται».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ