Facebook Pixel Sportdog.gr | Μέλι στάζει για Βαλβέρδε ο Σουάρες!
| 2017-11-08 12:56:00

Μέλι στάζει για Βαλβέρδε ο Σουάρες!

Sportdog Team
Μέλι στάζει για Βαλβέρδε ο Σουάρες!

«Με έχει εκπλήξει ευχάριστα», είπε ο Ουρουγουανός!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε διανύει την πρώτη του σεζόν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, με τον Λουίς Σουάρες να υποστηρίζει πως ο Βάσκος προπονητής τον έχει εκπλήξει ευχάριστα.

Σε δηλώσεις του στην καταλανική εφημερίδα SPORT, ο Ουρουγουανός επιθετικός τόνισε: “Οι προπονήσεις είναι διαφορετικές, αφού κάθε προπονητής έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης και δουλειάς. Πάντα προσαρμόζομαι στις απαιτήσεις, επειδή οι προπονητές θέλουν το καλύτερο για τους παίκτες τους. Είναι εμφανές πως τόσο ο ίδιος όσο κι ο βοηθός του έχουν παίξει ποδόσφαιρο στο παρελθόν και γνωρίζουν πώς να συμπεριφέρονται στους παίκτες.

Ο προπονητής με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή σχέση με τους παίκτες. Μου αρέσει το πώς μιλάει και το πώς ζει”.

Για τη σύγκριση ανάμεσα σε Λουίς Ενρίκε και Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Λουίς Σουάρες δήλωσε: “Ο Λουίς Ενρίκε είχε παρόμοιο στυλ παιχνιδιού. Όταν θα γίνω προπονητής, αν γίνω ποτέ, μην μου ζητήσετε να είμαι ήρεμος επειδή δεν θα βρίσκονται πλέον στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι έχουν τον τρόπο τους και είναι διαφορετικές προσωπικότητες.

Ωστόσο, σε προσωπικό επίπεδο με έχουν βοηθήσει και οι δύο. Ο Βαλβέρδε σου μιλάει πιο ήρεμα επειδή είναι πιο έμπειρος προπονητής και ξέρει πως να συμπεριφέρεται στους παίκτες του”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags