Facebook Pixel Sportdog.gr | Σφίγγει τα λουριά ο Ιβάν! Πρόστιμο σε παίκτες και στήριξη σε Λουτσέσκου!
| 2017-11-08 16:24:00

Σφίγγει τα λουριά ο Ιβάν! Πρόστιμο σε παίκτες και στήριξη σε Λουτσέσκου!

Sportdog Team
Σφίγγει τα λουριά ο Ιβάν! Πρόστιμο σε παίκτες και στήριξη σε Λουτσέσκου!

Πήρε το μαστίγιο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ...

Αρκετά θέματα προέκυψαν από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μέσω skype μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη.

Σε αυτήν εκτός του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ συμμετείχαν οι Λούμπος Μίχελ, Μάκης Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσαρόβα και Κυριάκος Κυριάκος.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου απαίτησε από όλους να στηρίξουν πλήρως τον Ράζβαν Λουτσέσκου και του προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Παράλληλα, θα επιβληθεί ένα αρκετά μεγάλο πρόστιμο για τις ήττες και τις εμφανίσεις τους στα δυο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Μάλιστα, αναμένεται να τιμωρηθούν και μεμονωμένα περιστατικά.

 

Επίσης, άνοιξε και θέμα εκκαθαρίσεων στο ρόστερ καθώς εφόσον ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποδείξει ότι κάποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν, τότε θα φύγουν.

 

Οσον το θέμα του πρωταθλήματος, όπου άπαντες εξέφρασαν την πίστη τους, πως ο στόχος είναι εφικτός για τον ΠΑΟΚ και δεν επιτρέπεται καμία συζήτηση περί του αντιθέτου.

Τέλος ο Ιβάν Σαββίδης, απαίτησε μεταξύ άλλων ψυχραιμία και ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση λέγοντας: «Δεν μας υποσχέθηκε κανείς μια εύκολη χρονιά. Ξέραμε όταν γκρεμίζαμε το σύστημα, ότι η κάθε ομάδα θα ελπίζει στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται πείσμα και ψυχραιμία και θα τα καταφέρουμε»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags