Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι παίζει με ΑΕΚ και Τζαβέλλα; - Αυτή είναι η αλήθεια...
| 2017-11-08 20:05:00

Τι παίζει με ΑΕΚ και Τζαβέλλα; - Αυτή είναι η αλήθεια...

Sportdog Team
 Τι παίζει με ΑΕΚ και Τζαβέλλα; - Αυτή είναι η αλήθεια...

Πόσο ευσταθεί το σενάριο για τον Έλληνα αριστερό μπακ;

Μεταγραφικά σενάρια συνέδεσαν την ΑΕΚ με το όνομα του Γιώργου Τζαβέλλα. Η Ένωση στα αριστερά είναι αρκετά δυνατή με τον Λόπες, ωστόσο δεν υπάρχει back up. Ο Βινίσιους αμυντικά υστερεί πολύ, ο Γιαννούτσος δεν έχει εμπειρίες και έτσι ο Χιμένεθ μέχρι στιγμής έχει αναγκαστεί να βάζει σε εφαρμογή κάποια... κόλπα με τη χρησιμοποίηση του Μπακάκη, ενώ μία φορά έχει δοκιμάσει και τον Τσόσιτς.

Το σενάριο όμως που κυκλοφορεί για τον Δικέφαλο και τον 29χρονο αμυντικό συγκεντρώνει μηδαμινές πιθανότητες. Ο Έλληνας διεθνής, αριστερός μπακ δεν πρόκειται να φύγει από την Αλάνια, όπου έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 με τις συνολικές αποδοχές του να είναι αρκετά υψηλές, αφού αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους.

Οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν, ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να καλυφθεί η διαφορά που χωρίζει την ΑΕΚ από τον ποδοσφαιριστή. Και δεν εννοούμε τα οικονομικά δεδομένα... Γιατί αν θυμάστε, η Ένωση είχε ενδιαφερθεί για τον Τζαβέλλα τον Ιανουάριο του 2017. Η ΑΕΚ αναζητούσε και τότε μία αξιόπιστη λύση στα αριστερά (υπήρχε μόνο ο Ντίντακ) και είχε ξεκινήσει κύκλο συζητήσεων με τον παίκτη. Εκείνη την εποχή ο Έλληνας, διεθνής, αμυντικός είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, λόγω του κλίματος που είχε δημιουργηθεί εις βάρος του, μετά τις δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς (ότι κάποιοι παίκτες παίζουν περίεργα) που ακολούθησαν την ήττα από τον Ατρόμητο μέσα στην Τούμπα. Ο Τζαβέλλας τέθηκε αρχικά εκτός ομάδας και στη συνέχεια επήλθε το διαζύγιο με τους Θεσσαλονικείς, με την ΑΕΚ να μπαίνει στο κόλπο της απόκτησής τους, η μεταγραφή όμως δεν προχώρησε.

Η ΑΕΚ του προσέφερε συμβόλαιο συνεργασίας για 2,5 χρόνια, δίνοντάς του 150.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν και 700.000 ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια (από 350.000 τη σεζόν δηλαδή).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags