Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίζει ο Μάντζουκιτς στο μπαράζ με την Ελλάδα;
| 2017-11-08 21:44:00

Παίζει ο Μάντζουκιτς στο μπαράζ με την Ελλάδα;

Sportdog Team
Παίζει ο Μάντζουκιτς στο μπαράζ με την Ελλάδα;

Τι είπε επί του θέματος ο τεχνικός της Κροατίας.

 

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς μίλησε για το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ με την Εθνική Ελλάδας και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον τραυματισμό του Μάριο Μάντζουκιτς που τον έχει θέσει αμφίβολο για το ματς.

"Θα δούμε τι θα γίνει με τον Μάριο Μάντζουκιτς. Ξέρω ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί. Αλλά θα αγωνιστεί μόνο εάν είναι έτοιμος. Εάν δεν είναι δεν θα παίξει. Αύριο είναι το πρώτο ημίχρονο και δεν θέλουμε να είμαστε νευρικοί. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Με υπομονή και να περιμένουμε τις ευκαιρίες μας. Αυτές τις τρεις μέρες έχω δώσει μια ιδέα στους παίκτες μου για το πως θα το κάνουμε αυτό. Δεν μας νοιάζουν οι αριθμοί και τα στατιστικά. Γιατί ποτέ δεν κοιτάω πίσω αλλά μόνο μπροστά. Είναι απλά σημαντικές πληροφορίες. Η ομάδα είναι έτοιμη.

Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς και είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε σ' ένα γεμάτο Μάξιμιρ. Θέλω να πω στον κόσμο μας να έχει υπομονή γιατί θα τον χρειαστούμε. Αύριο είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι το ματς, αλλά δεν θέλω να υπάρχει ευφορία ή τραγωδία μετά το τέλος του αγώνα. Πρέπει να βγάλουμε και την ποιότητά μας και όχι μόνο θέληση", δήλωσε ο 51χρονος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

Πάντως, ο Κροάτης επιθετικός της Γιουβέντους προπονήθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς στην προπόνηση της Τετάρτης και όπως όλα δείχνουν θα τεθεί στην διάθεση του Ζλάτκο Ντάλιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags