Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι θα παίξει ο Σκίμπε με Κροατία - Τα νεότερα για Σωκράτη και Τοροσίδη!
| 2017-11-08 22:08:00

Έτσι θα παίξει ο Σκίμπε με Κροατία - Τα νεότερα για Σωκράτη και Τοροσίδη!

Sportdog Team
Έτσι θα παίξει ο Σκίμπε με Κροατία - Τα νεότερα για Σωκράτη και Τοροσίδη!

Ποιο είναι το πλάνο του ομοσπονδιακού τεχνικού και τί συμβαίνει με τις δυο «παλιοσειρές» της Εθνικής;

Ένα καλό κι ένα κακό νέο επεφύλασσε η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας για το αυριανό ματς των μπαράζ του Μουντιάλ κόντρα στην Κροατία.

Από τη μια, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί ως βασικός στο «Μάξιμιρ», εξέλιξη πολύ σημαντική, με δεδομένη την απουσία του Κώστα Μανωλά λόγω τιμωρίας. Από την άλλη, ο Βασίλης Τοροσίδης πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ξεκινήσει και τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Η πιθανή ενδεκάδα

Ο Μίκαελ Σκίμπε αναμένεται να εφαρμόσει το συνηθισμένο 4-2-3-1. Τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης, με στόπερ τους Παπασταθόπουλο και Παπαδόπουλο, δεξί μπακ τον Ρέτσο και αριστερό τον Τζαβέλλα.

Για τις θέσεις του κέντρου γίνεται η μεγαλύτερη μάχη, καθώς οι Ζέκα-Τζιόλης φαίνεται να έχουν προβάδισμα, όμως θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Ταχτσίδης, Σάμαρης.

Ως «δεκάρι» θα αγωνιστεί ο Φορτούνης, ενώ προβάδισμα για τις πτέρυγες φαίνεται να έχουν ο Σταφυλίδης (αριστερά) και ο Μπακασέτας (δεξιά), αν και υπάρχει πιθανότητα να προτιμηθεί ο Χριστοδουλόπουλος στη θέση ενός εκ των δυο. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μήτρογλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags