Facebook Pixel Sportdog.gr | Άρης και δεν είμαι καλά! 1-0 τη Μπόκα Τζούνιορς (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-11-08 22:22:00

Άρης και δεν είμαι καλά! 1-0 τη Μπόκα Τζούνιορς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άρης και δεν είμαι καλά! 1-0 τη Μπόκα Τζούνιορς (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη και φοβερή ατμόσφαιρα με τη Μπόκα. Σκόρερ ο Μιλούνοβιτς.

Νικητής με γκολ του Μιλούνοβιτς αναδείχτηκε ο Άρης με τη Μπόκα Τζούνιορς, σε ένα ιστορικό φιλικό, στο οποίο το «Κλεάνθης Βικελίδης» πήρε φωτιά τους Θεσσαλονικείς φιλάθλους και δημιουργήθηκε μεγάλη συγκίνηση με τη βράβευση του Νίκου Γκάλη, ο οποίος αποθεώθηκε.

Μπορεί η συνάντηση να είχε φοβερή αίγλη, λόγω της ατμόσφαιρας που δημιούργησαν οι οπαδοί του Άρη, το αγωνιστικό μέρος όμως δεν ήταν τόσο ελκυστικό. Το ματς με τη Μπόκα δεν ακολούθησε ποτέ τον ρυθμό της εξέδρας, οι δυο ομάδες έψαχναν συνεχώς τα πατήματά τους και σε 45 λεπτά δεν είδαμε πολλές φάσεις, παρά μόνο μία θεαματική απόκρουση του Καντιμοίρη σε εκτέλεση φάουλ του Μπροσέρο, στο 29'.

Στο δεύτερο μέρος η Μπόκα ήταν κινητικότερη και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Ροσκόπφ, στο 51', ενώ στο 62' το σουτ του Βάργκας έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ανγνωτόπουλου. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η αντίδραση του Άρη με την προσπάθεια του Ντούνη να μη βρίσκει στόχο.

Ο κόσμος πίεζε με τον παλμό του και ζήτησε από τον Άρη ένα γκολ. Στο 78' μάλιστα ο Διαμαντόπουλος βγήκε μόνος απέναντι από τον γκολκίπερ της Μπόκ, ωστόσο ο παίκτης τω γηπεδούχων υπεδείχθη σε θέση οφσάιντ. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «κιτρινόμαυροι» παραλίγο να πληρώσουν τη χαλαροτητα της άμυνάς τους, με τον Ροσκόπφ να βγαίνει σε θέση τετ α τετ απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο, αλλά να σουτάρει άουτ. Στο 84' η Μπόκα χτύπησε και πάλι με τον Λούνα να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της ελληνικής ομάδας.

Τη λύση του γόρδιου δεσμού για τον Άρη έδωσε στις καθυστερήσεις ο Μιλούνοβιτς. Ο Σέρβος Μιλούνοβιτς έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε σωστά τον Αμπάντια δινοντας ιστορική νίκη στην ομάδα του.

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης , Νίκιτς, Μαραγκός, Σόουζα, Παυλίδης, Μπαργκάν, Στεφάνοβιτς, Νέτο, Ντούνης, Καπνίδης, Τζανακάκης

Έπαιξαν στο δεύτερο μέρος και οι Πλατέλλας, Μουμίν, Κάσσος, Μιλούνοβιτς, Διαμαντόπουλος, Λώττας, Αναγνωστόπουλος, Ιντζόγλου, Δεληζήσης.

Μπόκα Τζούνιορς (Ρ. Σκιάβι): Μπουστίγιος, Ράμος, Βάκα, Γκόνι, Μάγιο, Ερέδια, Βάργκας, Καπάλδο, Ροσκόπφ, Λούνα, Γκροσέρο

Έπαιξαν και οι Αϊγάν, Γκόνι,  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags