Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αξίζει κάθε τιμή στον Γκάλη – Έστειλε μήνυμα ο κόσμος του Άρη»
| 2017-11-08 23:24:00

«Αξίζει κάθε τιμή στον Γκάλη – Έστειλε μήνυμα ο κόσμος του Άρη»

Sportdog Team
«Αξίζει κάθε τιμή στον Γκάλη – Έστειλε μήνυμα ο κόσμος του Άρη»

Παθιασμένες δηλώσεις από τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Εντυπωσιάστηκε με την ατμόσφαιρα στο φιλικό του Άρη με τη Μπόκα ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου είπε ότι αξίζει κάθε τιμή στο Νίκο Γκάλη και προέτρεψε όλους να σκάψουν μαζί για να βγει το χρυσάφι που υπάρχει στον σύλλογο!

«Συγχαρητήρια σε όσους διοργάνωσαν αυτό το παιχνίδι. Αποδεικνύεται ότι ο Άρης συνεχίζει να παρακινεί ακόμα παγκόσμια σύμβολα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα. Αυτό τα λέει όλα από μόνο του.

Αυτή η γιορτή έγινε προς τιμή του Νίκου. Του αξίζει κάθε τιμή και ο κόσμος του ανταπέδωσε αυτό που έχει κάνει για εκείνους με ένα χειροκρότημα και μια αποθέωση που πραγματικά σε κάνει να ανατριχιάζεις. Ο Νίκος το απόλαυσε και φαινόταν αυτό και σε αυτά που λέγαμε. Είναι κάτι συγκλονιστικό.

Ο κόσμος του Άρη στέλνει το μήνυμα ότι η ομάδα παραμένει μεγάλη, άσχετα με τα προβλήματα που μπορεί να έχει. Αυτό είναι η μεγαλύτερη προίκα που έχει αυτή η ομάδα.

Ο Άρης είναι ένα τεράστιο κτήμα αθλητισμού και πολιτισμού. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σκάψουμε όλοι μαζί για να βρούμε το χρυδάφι που κρύβεται από κάτω».

Ρωτήθηκε τι είπαν όταν συναντήθηκαν και απάντησε: «Είχα καιρό να τον δω, τον αγκάλιασα. Ένιωσα ιδιαίτερη χαρά που του έγινε αυτή η τιμή (Hall Of Fame), γιατί το πρόσωπό του αντανακλά όλο τον ευρωπαϊκό αθλητισμό, τον αθλητισμό στην Ελλάδα και φυσικά εκεί που ανδρώθηκε και έζησε τις μεγάλες του στιγμές, τον Άρη.

Όταν έχεις κάνει προπόνηση μαζί του κι έχεις ζήσει όλες αυτές τις μεγάλες στιγμές, αισθάνεται μια ιδιαίτερη ικανοποίηση που όλο αυτό αναγνωρίστηκε από τον παγκόσμιο αθλητισμό», δήλωσε ο «δράκος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags