Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκρηξη Κωνσταντινέα! «Θα πάρει θέση η ΝΔ για στέλεχός της που κατηγορείται για τα στημένα;»
| 2017-11-09 12:06:00

Έκρηξη Κωνσταντινέα! «Θα πάρει θέση η ΝΔ για στέλεχός της που κατηγορείται για τα στημένα;»

Sportdog Team
Έκρηξη Κωνσταντινέα! «Θα πάρει θέση η ΝΔ για στέλεχός της που κατηγορείται για τα στημένα;»

 Ο πρώην διαιτητής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του βουλεύματος...

Ως βασικός μάρτυρας της υπόθεσης, ο πρώην διαιτητής υπογράμμισε πως δεν έχει αλλάξει ούτε λέξη στις καταθέσεις του όλα αυτά τα χρόνια, στέλνοντας το μήνυμα πως "θα τα πούμε πλέον στα δικαστήρια". Σημείωσε πως "κάποιοι μας έλεγαν τρελούς αλλά πλέον η δικαιοσύνη μίλησε". Παράλληλα, κάλεσε την Νέα Δημοκρατία να πάρει θέση στο γεγονός πως ανάμεσα στους κατηγορούμενος βρίσκεται και στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

"Μετά από αγώνα έξι χρόνων βγήκε κάποιο αποτέλεσμα, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Οταν εγώ τα έλεγα, όταν το αθλητικό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ τα φώναζε, μάς έλεγαν τρελούς. Αλλά η δικαιοσύνη μίλησε έστω κι αν άργησε πάρα πολύ. Καθυστερούσαν για διάφορους λόγους. Οσον αφορά τον εκρηκτικό μηχανισμό που μπήκε στον μαγαζί μου, δυστυχώς δεν μπόρεσαν να βρουν στοιχεία, ήταν τόσο καταρτισμένοι αυτοί που το έκαναν...."

"Εγώ προσωπικά και για πλημμέλημα να κατηγορούμαι δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ την νύχτα... Ισως η πλευρά Μαρινάκη να το αντιμετωπίζει με... χιούμορ. Ομως θα σας πω κάτι, επειδή εμπλέκονται πάρα πολλοί άνθρωποι, ο δήμαρχος Οιχαλίας και πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ τότε, ο Αριστείδης Σταθοπουλος, αυτή τη στιγμή βάσει της απόφασης πρέπει να φύγει...

Θα ήθελα να δω την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που υποστήριξε έναν δήμαρχο που τώρα κατηγορείται, θα τον διαγράψει; είναι περήφανη η Νέα Δημοκρατία για τα στελέχη της, θα καταδικάσει τα γεγονότα η Νέα Δημοκρατία; Εννοείται πως όλοι έχουν το κριτήριο της αθωότητας μέχρι να δικαστούν αλλά δεν πίστευαν ότι θα πάνε ποτέ σε δίκη". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags