Facebook Pixel Sportdog.gr | «Εγώ με την Κροατία, η γυναίκα μου με την Ελλάδα»!
| 2017-11-09 15:37:00

«Εγώ με την Κροατία, η γυναίκα μου με την Ελλάδα»!

Sportdog Team
«Εγώ με την Κροατία, η γυναίκα μου με την Ελλάδα»!

Επική ατάκα από παλαίμαχο επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Ο Μλάντεν Πέτριτς μίλησε για τα παιχνίδια μπαράζ της Ελλάδας με την Κροατία και μεταξύ άλλων είπε ότι η Ελληνίδα σύζυγός του θα υποστηρίζει Ελλάδα, αλλά αν ήταν ενεργός στην εθνική του, θα ήταν με τους Κροάτες!

«Η σύζυγός μου θα υποστηρίζει για την ομάδα της κι εγώ για τη δική μου. Θα ήταν διαφορετικά αν ήμουν ακόμη εν ενεργεία στην εθνική. Τότε θα υποστήριζε την Κροατία», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος φορ στο «24sata.hr» και πρόσθεσε:

«Οι Έλληνες δεν ήθελαν να κληρωθούν με την Κροατία. Φοβήθηκαν με την κλήρωση, αλλά στη συνέχεια η αισιοδοξία τους μεγάλωσε. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ. Είναι ξεκάθαρο πως θα μας περιμένει καυτή ατμόσφαιρα στον Πειραιά. Το βίωσα όταν αγωνιζόμουν με τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Όμως είναι μεγάλη η διαφορά όταν παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό ή πρόκειται για παιχνίδι εθνικής ομάδας». 

Παράλληλα πρόσθεσε πως θα επιδιώξει να συναντηθεί στη ρεβάνς με παλιούς του συμπαίκτες στη εθνική: «Ανυπομονώ να δω τους παλιούς μου συμπαίκτες μου. Έχουν απομείνει κάποιοι ακόμη. Μιλάω τακτικά με τον Ράκιτιτς και πρόσφατα τον επισκέφτηκα στη Βαρκελώνη, ενώ ήμουν στο Ρεάλ-Τότεναμ και τα είπα με τον Μόντριτς». 

Ενώ για τις σπουδές του στην προπονητική είπε: «Μου απομένουν λίγα ακόμη μαθήματα για να πάρω δίπλωμα UEFA B. Δεν θα εργαστώ ακόμη σε ομάδα, αλλά ίσως σε 3-4 χρόνια να το κάνω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags