Facebook Pixel Sportdog.gr | Η αλήθεια για Σισέ - Τα σενάρια για μεταγραφή και ποιος πουλάει... φούμαρα!
| 2017-11-09 19:21:00

Η αλήθεια για Σισέ - Τα σενάρια για μεταγραφή και ποιος πουλάει... φούμαρα!

Η αλήθεια για Σισέ - Τα σενάρια για μεταγραφή και ποιος πουλάει... φούμαρα!

Όλο το παρασκήνιο με την υπόθεση του νεαρού άσου!

O Παπ Αμπού Σισέ αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των ημερών στον Ολυμπιακό, αφού οι φήμες περί ενδιαφέροντος μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων προς το πρόσωπό του δίνουν και παίρνουν.

Αυτή που φέρεται να έχει μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του είναι η Μπενφίκα. Τουλάχιστον, αυτό αναπαράγεται από πορτογαλικά ΜΜΕ, τα οποία επικαλούνται ελληνικές πηγές.

Συγκεκριμένα, «A Bola» και «Record» φιλοξενούν ρεπορτάζ που συνδέουν την Μπενφίκα με τον Σενεγαλέζο στόπερ και την προοπτική απόκτησής του τον Ιανουάριο.

Καλό θα είναι, πάντως, να κρατάμε μικρό καλάθι αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού όπως σας έχουμε ενημερώσει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να στοχεύει να μπει από τώρα σε διαδικασία «παζαριού» για τον Αφρικανό αμυντικό και φαντάζει πιο πιθανό οι όποιες εξελίξεις να μεταφερθούν για το προσεχές καλοκαίρι.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο βαθμός αξιοπιστίας των ρεπορτάζ των δυο προαναφερθέντων εφημερίδων όσον αφορά στη Μπενφίκα είναι εκ διαμέτρου αντίθετος.

Για την ακρίβεια, η «Record» είναι συνήθως πολύ καλύτερα ενημερωμένη για τα τεκταινόμενα στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, τη στιγμή που η «Α Bola» δεν διεκδικεί… δάφνες αξιοπιστίας στο ρεπορτάζ των «Αετών» και είναι λίγες οι φορές που οι πληροφορίες της έχουν βάση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags