Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι ετοιμάζει ο Σκίμπε με Κροατία - Γιατί δεν παίζει ο Τοροσίδης!
| 2017-11-09 21:07:00

Τι ετοιμάζει ο Σκίμπε με Κροατία - Γιατί δεν παίζει ο Τοροσίδης!

Sportdog Team
Τι ετοιμάζει ο Σκίμπε με Κροατία - Γιατί δεν παίζει ο Τοροσίδης!

Τα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού για το σπουδαίο παιχνίδι.

O Mίκαελ Σκίμπε παρατάσσει την Ελλάδα με ξεκάθαρα αμυντικό προσανατολισμό στο κρίσιμο ματς με την Κροατία.

Μια πρώτη ανάγνωση της ενδεκάδας που επέλεξε ο Γερμανός τεχνικός δείχνει ότι το σύστημα που θα εφαρμόσει είναι 4-4-1-1, ωστόσο υπάρχει το σενάριο ο σχηματισμός τελικά να είναι 3-5-2!

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, σημαίνει ότι ο Τζαβέλλας θα παίξει ως τρίτος στόπερ δίπλα σε Παπαπασταθόπουλο και Παπαδόπουλο, με τον Σταφυλίδη να καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά ως μπακ-χαφ και τον Μανιάτη να αναλαμβάνει τον αντίστοιχα ρόλο στα δεξιά.

Στο κέντρο θα παίξουν οι Σάμαρης, Τζιόλης και Ζέκα, με προωθημένους τους Μήτρογλου και Φορτούνη.

Παράλληλα, μια μίνι-έκπληξη αποτελεί η επιλογή του Γιάννη Μανιάτη στην ενδεκάδα. Το τεχνικό τιμ θεώρησε ότι ο άσος της Αλάνιασπορ είναι πιο έμπειρος και ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες ενός τέτοιου ματς σε σύγκριση με τον Παναγιώτη Ρέτσο, που ήταν η έτερη επιλογή.

Όσο για τον Βασίλη Τοροσίδη, δεν ξεκινά επειδή δεν είναι απόλυτα έτοιμος και το πλάνο αφορά τη χρησιμοποίησή του από την αρχή στον επαναληπτικό. Πάντως, δεν αποκλείεται να μπει στο ματς ως αλλαγή, εάν χρειαστεί. Μην ξεχνάμε ότι η αντιμετώπιση του Πέρισιτς, που θα παίξει αριστερά για τους Κροάτες θεωρείται «κλειδί» για την Εθνική μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags