10/11/17 - 14:08

Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του Ατρομήτου στη θέση του Σπανού!

Αποχώρησε και έβαλε άλλον στο πόστο του.

Sportdog Team
Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του Ατρομήτου στη θέση του Σπανού!
1.130views 0shares

Mετά τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις ο Γιώργος Σπανός, που είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση διαφθοράς στο ποδόσφαιρο, αποχώρησε από την θέση του προέδρου του Ατρομήτου.

Την θέση του πήρε ο αντιδήμαρχος Περιστερίου και επί χρόνια παράγοντας της ομάδας, Βασίλης Μπέτσης, ενώ η Κάτια Κοξένογλου, η οποία ήταν αναπληρώτρια διεθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ, θα είναι πλέον διεθύνουσα σύμβουλος αντί του Γιώργου Σπανού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει:

«Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος αποφασίστηκαν τα παρακάτω έπειτα από τα τελευταία γεγονότα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός παραχωρεί τη θέση του στον μέχρι πρότινος Β’ Αντιπρόεδρο και Αντιδήμαρχο Περιστερίου, Βασίλη Μπέτση.

Τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου λαμβάνει η Κάτια Κοξένογλου.

Η απόφαση αυτή του Διοικητικού συμβουλίου λαμβάνεται μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο που θα αποδείξει την πανηγυρική αθωότητα του προέδρου της ομάδας μας Γιώργου Σπανού και του Τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου».

Μετά την απόφαση ο νέος πρόεδρος του Ατρόμητου, Βασίλης Μπέτσης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του προέδρου μας Γιώργου Σπανού και υπόσχομαι ότι μαζί με όλα τα μέλη του ΔΣ θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα το επιτυχημένο έργο του. Είμαστε όλοι σίγουροι για την αθώωση του, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια υπάρξει δίπλα του γνωρίζοντας την ακεραιότητα και το ήθος του χαρακτήρα του. Τον περιμένουμε δίπλα μας και μετά την δικαίωση του για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τον Ατρόμητο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ