Facebook Pixel Σχεδιαγράμματα που εξηγούν τα πάντα για το γήπεδο της ΑΕΚ.
| 2017-11-11 18:41:00

Μεγαλειώδης η κάτοψη της «Αγιά Σοφιάς» - Αντάξια της μεγάλης ΑΕΚ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Μεγαλειώδης η κάτοψη της «Αγιά Σοφιάς» - Αντάξια της μεγάλης ΑΕΚ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σχεδιαγράμματα που εξηγούν τα πάντα για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η πρώτη φάση των έργων για την ανοικοδόμηση του γηπέδου της ΑΕΚ. Το εργοτάξιο μετράει 107 ημέρες στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου τους τελευταίους 4 μήνες έχει γίνει σημαντική πρόοδος. Η έκταση έχει πάρει πλέον μορφή για να ξεκινήσει η δεύτερη φάση που δεν είναι άλλη από τη δημιουργία των εξεδρών. Μάλιστα η πρώτη φάση των εργασιών είναι μία εβδομάδα μπροστά, σύμφωνα με τον πρότζεκτ μάνατζερ Δημήτρη Ανδριόπουλο, τα πάντα όμως εξαρτώνται από την υπογειοποίηση, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδο.

Τι έχει συμβεί όμως όλον αυτόν τον καιρό στην έκταση που ανήκει στην ΑΕΚ; Πως θα είναι το νέο γήπεδο κάτω από τις εξέδρες; Ποιοι χώροι περιλαμβάνονται στην «Αγιά Σοφιά»; Σε αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα απαντούν τα σχεδιαγράμματα, τα οποία ανήρτησε το Σάββατο ιδιώτης στην περίφραξη του εργοταξίου. Πρόκειται για μελετημένα σχέδια του νέου σπιτιού της Ένωσης, τα οποία εξηγούν πάρα πολλές απορίες, είτε είναι νομικής είτε τεχνικής φύσεως.

Ολα αυτά θα τα δείτε στα σχέδια που μοιράστηκε με το sportdog.gr ο Μιχάλης Φ., ο οποίος ενημερώνει καθημερινά με βίντεο από τις εργασίες τους οπαδούς της ΑΕΚ. Δείτε που θα είναι τα πάρκινγκ του γηπέδου, τα επίσημα, τα δημοσιογραφικά, τα αποδυτήρια, τα γραφεία. Που θα υπάρξει ήπια εμπορική χρήση και πως θα διαμορφωθεί ο χώρος πέριξ του γηπέδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags