Facebook Pixel Μήνυμα εμψύχωσης από Παπασταθόπουλο
| 2017-11-11 21:24:00

Πωρωτικό μήνυμα από Σωκράτη ενόψει Κροατίας! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πωρωτικό μήνυμα από Σωκράτη ενόψει Κροατίας! (ΦΩΤΟ)

Bγάζει ψυχή ο αρχηγός της Εθνικής μας.

Μπορεί οι ελπίδες της Εθνική μετά τo 4-1 του Ζάγκρεμπ να είναι μηδαμινές και το κλίμα να μην είναι και το καλύτερο, υπάρχει όμως ένα ακόμα παιχνίδι, το οποίο η Ελλάδα οφείλει να το παλέψει. Αυτό το μήκος κύματος ακολουθεί το μήνυμα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο Facebook.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο οποίος σκόραρε το μοναδικό τέρμα της «γαλανόλευκης» στο Μαξιμίρ, έκανε μία ανάρτηση, με την οποία επιχείρησε να ανυψώσει το ηθικό όλων, οπαδών και συμπαικτών του. Γράφοντας σε ελληνικά και αγγλικά, ο Socrates προσπάθησε να πωρώσει τους πάντες, κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα. «Το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες», ανέφερε μεταξύ άλλων το μήνυμά του.

«Όποιος κι αν είναι ο στόχος, μεγάλος ή μικρός, είναι πάντα σημαντικός για την ιστορία της χώρας μας και την αξία της ομάδας. Για αυτό, σε αυτή τη δύσκολη στροφή της Εθνικής μας, είναι σημαντικό να παραμείνουμε όλοι μαζί και να μη χάσουμε όσα με κόπο καταφέραμε: να γίνουμε ξανά ομάδα και να κερδίσουμε το σεβασμό. Κι αυτό το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες. Στόχος τώρα είναι να δώσουμε τα πάντα, μέχρι τέλους και ό,τι κι αν γίνει τελικά να είμαστε σίγουροι ότι παλέψαμε όπως οι Έλληνες ξέρουμε. #greeknationalteam», έγραψε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags