Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καυτές» εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Τι έχουν στα σκαριά στο λιμάνι και τι ισχύει για Ιντέγε!
| 2017-11-12 15:00:00

«Καυτές» εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Τι έχουν στα σκαριά στο λιμάνι και τι ισχύει για Ιντέγε!

Sportdog Team
«Καυτές» εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Τι έχουν στα σκαριά στο λιμάνι και τι ισχύει για Ιντέγε!

Ετοιμάζουν κινήσεις-ματ οι ερυθρόλευκοι.

Ο Εμάνουελ Εμενίκε και ο Ούρος Τζούρτζεβιτς δεν έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους, με αποτέλεσμα να ερίζουν τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να κινείται για την απόκτηση βασικού επιθετικού τον Ιανουάριο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και πρόσφατα, υπάρχουν φήμες που αφορούν τον Μπράουν Ιντέγε και την πιθανότητα να επιστρέψει στο Λιμάνι.

Ωστόσο, επαναλαμβάνουμε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού θα χρειαστεί να εκταμιευθεί ένα σημαντικό ποσό για να γυρίσει ο Νιγηριανός, ενώ ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός πληρώνει ήδη (εξ' ημισείας με τη Φενέρμπαχτσε) μεγάλο συμβόλαιο στον Εμενίκε.

Νέα συμβόλαια σε Κούτρη και Σισέ

Εκτός, όμως, από ενδεχόμενες προσθήκες τον Ιανουάριο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ασχολούνται και με τους υπάρχοντες παίκτες της ομάδας, ειδικά αυτούς που θεωρούνται σημαντικά περιουσιακά στοιχεία για τον σύλλογο.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Λεονάρντο Κούτρης και ο Παπ Αμπού Σισέ. Αμφότεροι είναι νέοι και ταλαντούχοι, έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με τις φετινές τους εμφανίσεις και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται φήμες περί ενδιαφέροντος ευρωπαϊκών συλλόγων προς τα πρόσωπά τους.

Γι΄ αυτόν τον λόγο, οι Ερυθρόλευκοι κινούνται φέρονται να κινούνται από τώρα για να τους «δέσουν» άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις τάξεις της διοίκησης των Πειραιωτών υπάρχει διάθεση να επιβραβευθούν με νέα συμβόλαια οι Κούτρης και Σισέ και είναι πολύ πιθανό να έχουμε εξελίξεις άμεσα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags