Facebook Pixel Sportdog.gr | Non-stop ο Ηρακλής, νίκησε και τον Μακεδονικό!
| 2017-11-12 17:27:00

Non-stop ο Ηρακλής, νίκησε και τον Μακεδονικό!

Sportdog Team
Non-stop ο Ηρακλής, νίκησε και τον Μακεδονικό!

Τέταρτη σερί νίκη για τον «Γηραιό», κόντρα και στον Μακεδονικό με 1-0!

Ο Μακεδονικός μπορεί να μην είχε την μπάλα στην κατοχή του την περισσότερη ώρα αλλά ήταν αυτός που έφτασε πρώτος πολύ κοντά στο γκολ με τοπλασέ του Κανούλα από πολύ καλή θέση να περνά λίγο άουτ στο 13΄.

Η απάντηση του Ηρακλή ήρθε στο 20’ με τον Γουμάγια να αποκρούει ενστικτωδώς το σουτ του Βασίλη Παπαδόπουλου. Δεν μπόρεσε, όμως, να κάνει κάτι περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο με το 0-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής κατάφερε στην πρώτη του καλή ευκαιρία να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ με σουτ του Ρόβα στο 56’ ενώ τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο ίδιος θα μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη της ομάδας του αλλά ο Γουμάγιας τον σταμάτησε.

Μετά το 60’, ο Μακεδονικός πήρε τον έλεγχο του αγώνα, προσπάθησε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες για την ισοφάριση χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Ο Ηρακλής κράτησε το πολύτιμο 1-0 και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης που τόσο χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους του.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Γιούδας (90+2′ Βοσνιάδης), Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Κατσριτσέας, Αθανασίου Α, Ρόβας (88′ Μούδιος), Αθανασίου Π. , Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (65’ Στεφανής), Υφαντίδης (79’ Κρυστάλλης)
Μακεδονικός: Γουμαγιάς, Βόσδου (75’ Μπουλγουρίδης), Τσουκάνης, Τουμανίδης, Παπατζίκος, Διαμαντίδης (70’ Παντεκίδης), Πογκονγκ (80′ Ηλιόπουλος), Γαρύφαλος, Κάνουλας, Παπαποστόλου, Στασινόπουλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags