Facebook Pixel Αιχμές Σπανού για τη διαιτησία εις βάρος του Άρη
| 2017-11-12 18:02:00

Ξέσπασμα Σπανού: «Να κοπούν τα παιχνιδάκια εις βάρος του Άρη»!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Σπανού: «Να κοπούν τα παιχνιδάκια εις βάρος του Άρη»!

Ο προπονητής των Κιτρίνων άφησε ξεκάθαρες αιχμές για τη διαιτησία!

Ο Άρης νίκησε 2-0 την Καλλιθέα και διατήρησε το απόλυτο των νικών στη Football League, όμως ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Σπανός άφησε σαφείς υπόνοιες για τη διαιτησία σε βάρος των Θεσσαλονικιών, ενώ έκανε λόγο για «παιχνιδάκια και παράξενες καταστάσεις» που πρέπει να κοπούν!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι – όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται – εξαιρετικά δύσκολο. Ο πρώτος λόγος ήταν το πώς θα πείσεις τους ποδοσφαιριστές να ξεπεράσουν τη γενική ευφορία που υπήρχε μετά τον αγώνα με την Μπόκα. Το καταφέραμε κατά το ήμισυ. Η ομάδα πρέπει να τελειώνει το παιχνίδι πιο γρήγορα. Έπρεπε να είχαν κριθεί όλα στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε πέντε τελικές, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τρεις τελικές. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα με εξαίρεση ένα σουτ του Μίγγου.

Θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος ως προς τον ρυθμό, την ένταση και τη δημιουργία των ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο. Αντιθέτως, από το 46’ έως το 70’ πιστέψαμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Δεν υπάρχει όμως εύκολο παιχνίδι στη συγκεκριμένη κατηγορία. Στο γκολ του Διαμαντόπουλου το παιχνίδι έκλεισε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ανταποκριθήκαν. Συνεχίζουμε με ταπεινότητα και χαμηλούς τόνους», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια άφησε ξεκάθαρες αιχμές κατά της διαιτησίας: «Επειδή ξέρω τι πρεσβεύει το όνομα Άρης, είναι ντροπή για την ομάδα μου να διαμαρτυρηθώ για κάτι. Απλώς να προσέχουν γιατί έχουν γνώση οι φύλακες. Παιχνιδάκια και παράξενες καταστάσεις να κοπούν γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και θεωρώ ότι όλα είναι από κακή συγκέντρωση, έλλειψη σοβαρότητας ίσως, ατυχία ή ότι δεν ξέρουν καλά τη δουλειά τους», είπε και ρωτήθηκε επιμέρους: «Όταν ο Άρης πάει στην Ευρώπη κι αν είμαι ευλογημένος να είμαι εδώ, τότε θα μιλήσω για τη διαιτησία».

Για το γεγονός πως ο Άρης έχει το απόλυτο: «Εμείς δεν στοχεύουμε ούτε παρακαλάμε να χάσει κάποιος αντίπαλος. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, παρά μόνο με την ομάδα μας γιατί θεωρούμε ότι το μέγεθος της ομάδας σε συνδυασμό με την ποιότητα των παικτών μπορούν να μας οδηγήσουν εκεί που θέλουμε».

Για τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο που σκόραρε δις: «Πάντα θα βρίσκεται κάποιος να κόβει τον γόρδιο δεσμό. Αυτή η ομάδα όμως θα πρέπει να τελειώνει πιο γρήγορα τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags