Facebook Pixel Εξελίξεις με Τρίστασον φεύγει πιθανώς τον Γενάρη
| 2017-11-12 18:04:00

Εξελίξεις με Τρίστασον και επιβεβαίωση για αντί-Μάνταλο

Εξελίξεις με Τρίστασον και επιβεβαίωση για αντί-Μάνταλο

Τι γίνεται με το θέμα του Ισλανδού εξτρέμ της ΑΕΚ.

Αποκτήθηκε ως δανεικός το καλοκαίρι από τη Ραπίντ Βιέννης, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μανόλο Χιμένεθ, παρά τις καλές περγαμηνές που είχε. Όπως αναφέρουν πηγές οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στο θέμα του Άρνορ Τρίστασον.

Για τον Ισλανδό έχει αρχίσει να γράφεται, ότι δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να ζητήσει διακοπή δανεισμού και να επιστρέψει στην Αυστρία. Βλέπετε ο 24χρονος ακραίος ποδοσφαιριστής χρειάζεται άμεσα να βρεθεί σε ομάδα που υπολογίζεται, ώστε να μην θέσει σε κίνδυνο την παρουσία του στην Εθνική Ισλανδίας ενόψει του Μουντιάλι της Ρωσίας.

Είναι πιθανό λοιπόν Τρίστασον και Ένωση να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, ο παίκτης να γυρισει στη Ραπίντ και από εκεί να αναζητήσει τον σύλλογο που θα του εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής. Εξάλλου το sportdog.gr σας έχει ενημερώσει, από τα τέλη Οκτωβρίου, ότι ο Δικέφαλος δεν θα κινηθεί για αντι-Μάνταλο τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά θα προσπαθήσει να ενισχυθεί στην αριστερή πτέρυγα, μία θέση στην οποία η ΑΕΚ μετά τη φυγή του Τρίστασον θα έχει ως μόνη εναλλακτική τον Πατίτο που επίσης δεν έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags