Facebook Pixel Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ρόκα
| 2017-11-12 18:17:00

Επίσημο: Αυτός είναι ο νέος τεχνικός του Πλατανιά!

Sportdog Team
Επίσημο: Αυτός είναι ο νέος τεχνικός του Πλατανιά!

Ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Γιώργου Παράσχου στην ομάδα των Χανίων,

Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοίνωσε επίσημα την συμφωνία της με τον Χουάν Εμανουέλ Ρόκα Κάσες, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Ρόκα έχει εργαστεί στην Ελλάδα και στο παρελθόν, συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Πανθρακικό, και οι Κρητικοί ελπίζουν ότι θα καταφέρει να βγάλει τον Πλατανιά από το αγωνιστικό τέλμα, που τον έχει φέρει στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Ισπανό τεχνικό Χουάν Εμανουέλ Ρόκα Κάσες.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου 1976 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε εργάστηκε στη Seinäjoki, ομάδα πρώτης κατηγορίας Φινλανδίας, όπου είχε απολογισμό 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ.Ρόκα εργάζεται στην Ελλάδα, καθώς τη σεζόν 2013-14 βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου στην Football League (16-4-3).

Την επόμενη σεζόν ανέλαβε τον Πανθρακικό στην Super League, με απολογισμό 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και 10 ήττες. Από την ομάδα της Κομοτηνής αποχώρησε την επόμενη χρονιά και συνέχισε την καριέρα του στην Κύπρο, όπου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Πάφου.

Η συμφωνία με τον κ.Ρόκα είναι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags