Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Σκίμπε για το μέλλον του στην Εθνική!
| 2017-11-13 00:06:00

Αποκάλυψη Σκίμπε για το μέλλον του στην Εθνική!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Σκίμπε για το μέλλον του στην Εθνική!

Τι είπε ο Γερμανός κόουτς μετά τον αποκλεισμό από τη Κροατία.

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας από το Παγκόσμιο Κύπελλο δήλωσε ο Μίχαελ Σκίμπε, καλώντας ωστόσο άπαντες να θυμηθούν την κακή πορεία στα προκριματικά του Euro 2016 και τις απουσίες, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως συνεχίζει κανονικά στον πάγκο!

«Προσπαθήσαμε, πολεμήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, παλέψαμε για να σκοράρουμε απόψε. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε το αρνητικό αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ και την κακή εμφάνισή μας σε εκείνο τον αγώνα. Δείξαμε στον κόσμο ότι μπορούμε να παλέψουμε και ότι αξίζουμε, δεν καταφέραμε τελικά να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θα επιστρέψουμε και σε δύο χρόνια μπορούμε να είμαστε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Παίξαμε 12 αγώνες και ήμασταν κακοί μόνο σε έναν, στο Ζάγκρεμπ, να το κρατήσουμε αυτό, να μείνουμε ενωμένοι και να πάμε στο Euro 2020. Πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι Τοροσίδης και Μανωλάς έλειπαν σε εκείνο το παιχνίδι, είδατε με πόσο πάθος έπαιξαν απόψε και ότι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν. Δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση στο προηγούμενο παιχνίδι και πληρώσαμε τις απουσίες.

Είμαστε θλιμμένοι για τον αποκλεισμό, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι στην προηγούμενη προκριματική φάση τερματίσαμε τελευταίοι στον όμιλο, μαζί με τις Νήσους Φερόε, καταφέραμε να επιστρέψουμε σε αξιόλογο επίπεδο. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, ο Μήτρογλου έμεινε έξω για εβδομάδες, αλλά θα συνεχίσουμε και θα είμαστε καλύτεροι στην επόμενη προκριματική φάση.

 

Έχουμε πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες, όμως πρέπει να αναζητήσουμε περισσότερους επιθετικούς. Έχουμε τον Μήτρογλου, ο οποίος είναι πρωτοκλασάτος, τον Δώνη που βρίσκεται σε καλό δρόμο, η ομάδα μας θα προετοιμαστεί για τα επόμενα προκριματικά. Παραμένω στον πάγκο της Εθνικής και συνεχίζουμε», δήλωσε στην τηλεόραση ο 52χρονος Γερμανός προπονητής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags