Facebook Pixel Sportdog.gr | «Παρέμβαση» Τοροσίδη για το μέλλον του Σκίμπε στην Εθνική
| 2017-11-13 00:43:00

«Παρέμβαση» Τοροσίδη για το μέλλον του Σκίμπε στην Εθνική

Sportdog Team
«Παρέμβαση» Τοροσίδη για το μέλλον του Σκίμπε στην Εθνική

Ο έμπειρος άσος αποκάλυψε τι συνέβη τις προηγούμενες ημέρες.

 

Ο Βασίλης Τοροσίδης θεωρεί πως ο Μίκαελ Σκίμπε θα πρέπει να παραμείνει στο τιμόνι της Εθνικής και μάλιστα τόνισε πως και ο ίδιος μετέφερε ήδη την άποψή του στην διοίκηση της ΕΠΟ για το μέλλον του Γερμανού κόουτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τοροσίδης στην κάμερα της Cosmote TV: «Δεν το λέω για να δικαιολογηθώ. Οσοι παίζουν ποδόσφαιρο το καταλαβαίνουν...  Δεν είμαι τόσο νέος, όσο παλαιότερα. Υπάρχουν και οι ψυχικές δυνάμεις. Θα μπορούσα να ήμουν καλύτερος.

Μένω στον αποκλεισμό. Ο στόχος ήταν η πρόκριση. Βάζω πάντα υψηλούς στόχους. Για μένα είναι αποτυχία που δεν περάσαμε στο Μουντιάλ. Αν θέλουμε να λέμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα, είναι αποτυχία. Μπορεί να κάναμε έναν καλό όμιλο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι μία κακή παρένθεση». 
 
Για τον ίδιο και το μέλλον του: «Το σκεπτικό μου είναι να είμαι στην Εθνική, παίζω δεν παίζω. Και να μην παίζω στα προκριματικά της επόμενης φάσης, θα είμαι διαθέσιμος. Η Εθνική είναι πάνω από όλα. Δεν υπάρχουν εγωισμοί». 

Παράλληλα ο «Τόρο» αναφέρθηκε στον Μίκαελ Σκίμπε, λέγοντας στον ΣΚΑΪ:  "Εγώ το εύχομαι να μείνει ο προπονητής. Το έχω πει και στους παίκτες και στην διοίκηση της ομάδας ότι θα πρέπει να παραμείνει και να του δοθεί μια ακόμα ευκαιρία. Μην ξεχνάμε ότι αυτός ήρθε και μας ένωσε και πάλι και αν δείξουμε το ίδιο πρόσωπο τότε σίγουρα θα πάμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2020. Είπαμε τη γνώμη μας αλλά δεν αποφασίσουμε εμείς. Εύχομαι να μείνει για το καλό της Εθνικής Ελλάδας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags