Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις Γιόχανσον στους Σουηδούς!
| 2017-11-13 12:08:00

Αποκαλύψεις Γιόχανσον στους Σουηδούς!

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Γιόχανσον στους Σουηδούς!

Τι είπε για το μέλλον του ο παίκτης της ΑΕΚ;

Ο Γιόχανσον μίλησε στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του. Ο Σουηδός μέσος τόνισε πως οι συζητήσεις με την ΑΕΚ συνεχίζονται, ωστόσο άφησε τα πάντα ανοικτά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιόχανσον:

Για το ήταν δύσκολη απόφαση να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ όταν έπαιζε στη Β’ Εθνική: «Ναι, σίγουρα ήταν. Όμως δεν το σκέφτηκα. Μπήκα γρήγορα όμως στην ομάδα. Τότε ήταν σχετικά εύκολο να μπεις στην ομάδα. Το ξεκίνημά μου ηταν εύκολο και στη συνέχεια προχώρησα. Βήμα – βήμα μπορεί να πει κανείς ότι είμαστε όλοι ικανοποιημένοι».

Για το τι έχει μάθει στην Ελλάδα και πως εξελίχθηκε: «Εχω εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστές, κυρίως με τη μπάλα. Παίζω πιο άνετα με τη μπάλα. Ειμαστε μια ομάδα που κερδίζει πολλά στην Ελλάδα, είναι συνηθισμένη να κρατάει μπάλα και να κυριαρχεί στο παιχνίδι. Αισθάνομαι ότι συμμετέχω στο παιχνίδι με τη μπάλα. Αυτό είναι το μέρος του παιχνιδιού μου που έχω αναπτύξει. Πολλοί πίστευαν ότι ήταν μια περίεργη επιλογή να πάει κανείς στη Β’ Εθνική στην Ελλάδα, αλλά ήταν ένα ενδιαφέρον ταξίδι. Αισθάνομαι ότι έχω αναπτυχθεί και εξελίσσομαι. Είναι διασκεδαστικό και νομίζω αυτό φαίνεται και στην Εθνική ομάδα».

Για το αν έχει τον ίδιο ρόλο στην ΑΕΚ όπως αυτόν που έχει και στην Εθνική Σουηδίας:«Στην αρχή στην ΑΕΚ ήμουν πιο αμυντικός. Τώρα αισθάνομαι λίγο περισσότερο παίκτης boxtobox. Είμαι λίγο πιο επιθετικός στην ΑΕΚ απ’ ότι είμαι στην Εθνική. Στην Εθνική είμαι περισσότερο αμυντικός μέρος. Είναι λίγο διαφορετικός ο ρόλος, αλλά έχει πολλά ίδια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι».

Για το συμβόλαιό του και αν υπάρχει συζήτηση με την ΑΕΚ: «Ναι, υπάρχει διάλογος με την ΑΕΚ για να δούμε τι πρόκειται να συμβεί. Εχουμε καλές σχέσεις με τον σύλλογο. Θα δούμε τι θα συμβεί, δεν κλείνω καμία πόρτα».

Για το αν ψάχνει κάτι νέο: «Θα δούμε. Εξαρτάται από το τι θα είναι αυτό το νέο. Είχα φανταστικά χρόνια στην Ελλάδα και ευχαριστώ την ΑΕΚ γι’ αυτό. Θα δούμε τι θα συμβεί. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να δω για τη συνέχεια και είναι δύσκολο να απαντήσω τώρα τι θα γίνει. Πρέπει να δούμε αν ταιριάζω κοινωνικά, ποδοσφαιρικά, οικογενειακά. Είναι δύσκολο να πούμε ποιο και τι θα είναι καλό για μένα το επόμενο βήμα».

Για το αν θα προτιμούσε να μείνει στην Ελλάδα ή αν αισθάνεται ότι έχει κλείσει τον κύκλο του και θέλει μια νέα πρόκληση: «Δεν κλείνω καμία πόρτα σε τίποτα. Εχω πάει πολύ καλά στην Ελλάδα, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Θα δούμε αν υπάρξει κάτι άλλο».

Για το αν τα ματς με την Ιταλία του ανοίξει το δρόμο για τη SerieA: «Ναι, ποιος ξέρει».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags