Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρόταση έκπληξη για την έδρα της Εθνικής!
| 2017-11-13 16:59:00

Πρόταση έκπληξη για την έδρα της Εθνικής!

Sportdog Team
Πρόταση έκπληξη για την έδρα της Εθνικής!

Μακριά από την Αθήνα, αλλά και την Θεσσαλονίκη.

Την πρόθεση της να φιλοξενήσει τους επόμενους αγώνες της Εθνικής ομάδας στο Παγκρήτιο εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης της η ΕΠΣΗ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

''Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου θα ήθελε να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου των Ανδρών για την πορεία της στους προκριματικούς Αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Η παρουσία της μέχρι τους αγώνες Play Offs της διοργάνωσης ήρθε μέσα από μεγάλη προσπάθεια και κατάθεση ψυχής από τους Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές. Μπορεί η Εθνική Ελλάδας να μην κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως δεν θεωρούμε αποτυχημένη την πορεία της. Γι’ αυτό και συγχαίρουμε τους διεθνείς και το προπονητικό επιτελείο για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Θα θέλαμε επίσης να σας εκφράσουμε την επιθυμία και το αίτημά μας ως Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου προκειμένου κάποιοι από τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στις διεθνείς διοργανώσεις να πραγματοποιηθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Διαβάζουμε και ακούμε ότι η δική σας επιθυμία είναι το προσεχές διάστημα η Εθνική Ομάδα να αλλάξει έδρα. Γενικά είμαστε της άποψης ότι θα πρέπει η Εθνική Ομάδα να αγωνίζεται και σε πόλεις της ελληνικής Περιφέρειας που διαθέτουν γήπεδα για την φιλοξενία διεθνών αγώνων.

Η Κρήτη έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν ότι μπορεί να αποτελέσει το σπίτι της Εθνικής Ομάδας και το Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου είναι πάντα φιλόξενο και ανοιχτό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου σε συνεργασία με τον δήμο Ηρακλείου και άλλους τοπικούς φορείς έχουν την μεγάλη επιθυμία και διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για την άρτια διοργάνωση αγώνων υψηλού επιπέδου.

Γι’ αυτό λοιπόν σας ζητούμε το Παγκρήτιο Στάδιο να αποτελέσει μία από τις έδρες τις Εθνικής Ομάδας, δίνοντας την δυνατότητα στον φίλαθλο κόσμο της Κρήτης να την αγκαλιάσει και να την στηρίξει με την μοναδική κρητική φιλοξενία.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε στην επιθυμία της ΕΠΣ Ηρακλείου και του φίλαθλου κόσμου της Κρήτης ώστε η Εθνική Ομάδα σε ένα από τα επόμενα επίσημα ή φιλικά παιχνίδια της θα αγωνιστεί στο Παγκρήτιο Στάδιο.''

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags