Facebook Pixel Ελλάδα Κ-21 - Κροατία Κ-21 1-1 (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-11-13 18:35:00

Άξιζε τη νίκη η Εθνική, αλλά πλήρωσε μια... γκέλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άξιζε τη νίκη η Εθνική, αλλά πλήρωσε μια... γκέλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Εθνική Κ-21 έμεινε στο 1-1 με την Κροατία στο ντέρμπι του ομίλου ισοφαριζόμενη με γκολ από λάθος του γκολκίπερ της.

Σε παιχνίδι που διεξήχθη στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2019, η Εθνική Κ-21 έμεινε στο 1-1 με την αντίστοιχη της Κροατίας και έχασε την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου της.

Οι Κροάτες έχασαν πέναλτι με τον Μπρέκαλο στο 42' και η Εθνική μας ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 66’ χάρη σε γκολ του Μανθάτη με κοντινή προβολή έπειτα από πολύ ωραία ενέργεια και σέντρα του Τσιμίκα από τα αριστερά.

Ωστόσο, η Ελλάδα δεν μπόρεσε να κρατήσει για πολλή ώρα το προβάδισμα, αφού στο 74’ ισοφαρίστηκε με «φθηνό» γκολ. Ο Μπρέκαλο συνέκλινε από την αριστερή πλευρά και έπιασε σουτ με το δεξί, με τον Αστρά (είχε μπει αλλαγή στη θέση του Κότσαρη) να προσπαθεί να μπλοκάρει, αλλά την μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του και να καταλήγει στα δίχτυα.

Το παιχνίδι φάνηκε να «στραβώνει» για την Εθνική στο 83’, όταν ο Πασαλίδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ακόμα κι έτσι, όμως, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη. Στο 87’ ο Μαυροπάνος πήρε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά στάθηκε άτυχος, αφού ο Κροάτης γκολκίπερ επενέβη με τα ακροδάχτυλα και εν συνεχεία η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι!

Με το αποτέλεσμα αυτό, οι δυο ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες στην κορυφή του ομίλου με 13 βαθμούς. Την απευθείας πρόκριση για το Euro παίρνει ο πρώτος της βαθμολογίας, ενώ ο δεύτερος πηγαίνει σε μπαράζ.

Ελλάδα: Κότσαρης(71’ Αστράς), Σάλιακας, Νικολάου, Πασαλίδης, Τσιμίκας, Γαλανόπουλος, Καραχάλιος, Ανδρούτσος, Μανθάτης(85’ Μαυροπάνος), Λάμπρου(66’ Λημνιός), Κουλούρης.

Κροατία: Πόσαβετς, Κάρατσιτς, Σόσα, Σίμιτς, Τσαλέτα-Καρ, Μπάλιτς(70’ Ιβάνουσεκ), Σούνιτς, Μόρο, Μποκάι(45’ Μάγερ), Μπρεκάλο, Γιάκολις(93’ Μπάσιτς).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags