Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη-ΣΟΚ: «Έβγαλα εκατομμύρια από στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα»!
| 2017-11-13 19:11:00

Αποκάλυψη-ΣΟΚ: «Έβγαλα εκατομμύρια από στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα»!

Sportdog Team
Αποκάλυψη-ΣΟΚ: «Έβγαλα εκατομμύρια από στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα»!

Μαρτυρία-φωτιά για την χειραγώγηση αγώνων στη χώρα μας!

Σε αποκαλύψεις που συνταράσσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο προέβη ένας άνδρας στην κρατική σουηδική τηλεόραση.

Το εν λόγω άτομο, του οποίου το πρόσωπο και η ταυτότητα δεν αποκαλύφθηκαν, υποστήριξε ότι στο παρελθόν υπήρξε μέλος εγκληματικής ομάδας, η οποία αποκόμιζε εκατομμύρια ποντάροντας σε στημένους αγώνες στην Ελλάδα, τη Σουηδία και την Ολλανδία!

Στην οργάνωση συμμετείχαν κακοποιοί, οι οποίοι μάθαιναν πληροφορίες για τα στημένα παιχνίδια και πόνταραν σε αυτά προκειμένου να «ξεπλύνουν» χρήματα που προέρχονταν από διακίνηση ναρκωτικών και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων.

Όπως ανέφερε ο άνδρας, τα πονταρίσματα γίνονταν μέσω διαφορετικών λογαριασμών προκειμένου να μην κινήσουν υποψίες και αφορούσαν τον αριθμό τερμάτων σε κάποιο παιχνίδι ή αποτελέσματα ημιχρόνου.

Αναλυτικά, όσα τόνισε:

«Έρχεσαι σε επικοινωνία με τρεις έως επτά ποδοσφαιριστές. Πάντοτε υπάρχει κάποιος στο κύκλωμα που γνωρίζει κάποιον που βρίσκεται στην ομάδα ή που έχει στενούς δεσμούς με την ομάδα. Συναντιέστε, συναισθάνεσαι εάν υπάρχει παλμός ανάμεσά σας και υποβάλλεις την πρόταση», ανέφερε αρχικά.

«Δεχόμουν προσφορές για στοιχηματισμό σε αγώνες. Έχω επενδύσει πολλά χρήματα σε τέτοια πράγματα. Υπάρχουν κι άλλοι εγκληματίες, ψηλά στο σύστημα. Δεν θα πω σε ποιο σύστημα, αλλά υψηλά ιστάμενοι. Ζω σε τέτοιο περιβάλλον πολλά χρόνια και γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που προσπαθούν να στήσουν αγώνες. Γνωρίζουν ότι διαθέτω αρκετά χρήματα και ότι είμαι έτοιμος να στοιχηματίσω και ξέρουν ότι θα βγάλουν χρήματα κι οι ίδιοι από αυτό. Έτσι, μου έρχονται πληροφορίες. Δεν πληρώνω πάνω από 15%-20%», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο νεαρός άνδρας εξήγησε τη διαδικασία, υποστηρίζοντας:

«Ο ένας το λέει στον άλλο μέσα σε ένα κύκλωμα και με τη βοήθεια του ανθρώπου που στήνει το ματς, κάποιο διακεκριμένο μέλος του εγκληματικού συστήματος κάνει την προσφορά για στοίχημα σε ασφαλείς ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Άνοιξα δέκα λογαριασμούς με δέκα διαφορετικούς ανθρώπους που γνωρίζω. Σιγά σιγά, έβαζα χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς. Σταδιακά, έκανα αρκετές συναλλαγές από αυτούς τους λογαριασμούς. Στο τέλος, απέκτησα πολύ υψηλό όριο, ώστε να παίζω δυνατά. Το άρχισα πριν από 5-6 χρόνια. Σήμερα, μπορώ να παίζω πολλά χρήματα σε αγώνες, χωρίς κανείς να με ρωτάει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags