Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρέξιμο» στον Παναθηναϊκό για την πώληση βασικού - Αυτό είναι το deal για τον φευγάτο
| 2017-11-13 20:00:00

«Τρέξιμο» στον Παναθηναϊκό για την πώληση βασικού - Αυτό είναι το deal για τον φευγάτο

Sportdog Team
«Τρέξιμο» στον Παναθηναϊκό για την πώληση βασικού - Αυτό είναι το deal για τον φευγάτο

Η υπόθεση είναι στην τελική ευθεία.

Όσο πλησιάζει ο Δεκέμβρης, τόσο θα "ψάχνονται" στον Παναθηναϊκό για πωλήσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να γεμίσουν με "ρευστό" το ταμείο της ομάδας. Άλλωστε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην κυριακάτικη συνέντευξή του παραδέχθηκε πως αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να βγει η χρονιά, ενώ τόνισε πως αν δεν είχε ήδη δώσει τα χρήματα η Μπενφίκα για τον Βλαχοδήμο, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για το Τριφύλλι.

Γι’ αυτό λοιπόν οι Πράσινοι συνεχίζουν το πλάνο με τις πωλήσεις παικτών που βρίσκονται ήδη στη βιτρίνα. Ένας από αυτούς είναι ο Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό "στόχαστρο" ξένων ομάδων εδώ και αρκετό καιρό, με την Σταντάρ Λιέγης να έχει δείξει το πιο... ζεστό ενδιαφέρον.

Οι Πράσινοι "τρέχουν" από μόνοι τους την υπόθεση της Σταντάρ για τον Φινλανδό, αφού και ο μάνατζερ του παίκτη έχει αφήσει τον Παναθηναϊκό να κάνει... παιχνίδι και όταν έρθει η ώρα θα υπάρξει και η κατάλληλη κουβέντα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη προσφορά από την πλευρά των Βέλγων για τον Λουντ, την ώρα που στο "τριφύλλι" ψάχνουν για 500.000 ευρώ, αν και αρχικά ζητούσαν 700-800 χιλιάδες για τον 24χρονο μέσο.

Σίγουρα, όμως, μια πρόταση μισού εκατομμυρίου δεν θα κακοπέσει στον Παναθηναϊκό, σε μια εποχή που και το παραμικρό έσοδο είναι... σωτήριο. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το συμβόλαιο του Λουντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, οπότε ο παίκτης μπορεί είτε να φύγει ελεύθερος σε λίγους μήνες και να ψάξει ομάδα είτε να υπογράψει από 1η Γενάρη σε όποιον σύλλογο επιθυμεί.

Ωστόσο, εδώ και μέρες και πιο συγκεκριμένα μετά την συνάντηση των εκπροσώπων του με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, η πλευρά του Λουντ μετέφερε την επιθυμία του ίδιου του Φινλανδού να «βοηθήσει» τον σύλλογο και να φύγει τον Γενάρη, αφήνοντας ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της ομάδας που τον βοήθησε πολύ στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags