Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίζει σε άλλη σουπερλιγκάτη ομάδα και τον… αποθεώνουν οι ΠΑΟΚτσήδες!
| 2017-11-13 21:33:00

Παίζει σε άλλη σουπερλιγκάτη ομάδα και τον… αποθεώνουν οι ΠΑΟΚτσήδες!

Sportdog Team
Παίζει σε άλλη σουπερλιγκάτη ομάδα και τον… αποθεώνουν οι ΠΑΟΚτσήδες!

Οι φίλοι του Δικεφάλου τον θέλουν πίσω στην Τούμπα.

Ο λόγος για τον Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία της Εθνικής U-21 κόντρα στην Κροατία (1-1), αποκάλυψε πως δέχεται συνεχώς μηνύματα από τους φίλους του ΠΑΟΚ και ότι τον… ανεβάζουν ψυχολογικά.

Ο νεαρός επιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός στον Πανιώνιο, όμως αν κρίνουμε από όσα γράφει ο Γιώργος Σαββίδης πολύ συχνά στο Instagram, άμεσα θα φοράει ξανά την φανέλα με τον Δικέφαλο.

Για το 1-1 με τους Κροάτες: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες αν και νομίζω ότι εμείς παρουσιαστήκαμε πιο έτοιμοι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες ωστόσο μία ατυχία στο τέλος έφερε την ισοφάριση".

Για τα όσο ακούγονται για το μέλλον του: "Πολλά ακούγονται, όμως εγώ προτιμώ να μείνω στο σήμερα. Είμαι παίκτης του Πανιωνίου και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Από εκεί και πέρα, ότι έρθει θα είναι καλό".

Για τα μηνύματα που του στέλνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: "Όντως, παίρνω αρκετά μηνύματα και αυτό είναι κάτι που μου δίνει ώθηση και με κάνει να προσπαθώ ακόμα περισσότερο".

Για τη μάχη κορυφής στη Super League: "Πιστεύω ότι και οι ομάδες πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν ανέβει αρκετά, βρίσκονται σε καλό επίπεδο και αυτό άλλωστε φαίνεται και στην βαθμολογική κατάταξη".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags