Facebook Pixel Sportdog.gr | Για τον Γιόχανσον, ρε γαμώτο! Στο Μουντιάλ η Σουηδία, αποκλεισμός για Ιταλία! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-11-13 23:42:00

Για τον Γιόχανσον, ρε γαμώτο! Στο Μουντιάλ η Σουηδία, αποκλεισμός για Ιταλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Για τον Γιόχανσον, ρε γαμώτο! Στο Μουντιάλ η Σουηδία, αποκλεισμός για Ιταλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά τον τραυματισμό του παίκτη της ΑΕΚ, οι Σουηδοί πήραν το 0-0 και πάνε Ρωσία!

Τεράστια επιτυχία της Σουηδίας, η οποία άντεξε μέσα στο Μιλάνο, παρά την ασφυκτική πίεση -κατά διαστήματα- της Ιταλίας. Οι Σκανδιναβοί απέσπασαν 0-0 και με προίκα το υπέρ τους 1-0 από το πρώτο ματς, πήραν την πρόκριση στο Μουντιάλ και έστειλαν την «Σκουάντρα Ατζούρα»… σπίτι της!

Το παιχνίδι συνοδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον της ΑΕΚ, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο 17’, αλλά τουλάχιστον μπορεί να βρήκε κάποια παρηγοριά από τα νέα της μεγάλης πρόκρισης.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή πάρα πολύ δυναμικό με νεύρα, σκληρά μαρκαρίσματα και ένταση. Η Ιταλία είχε τη συντριπτική κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να πιέσει από νωρίς, ενώ η Σουηδία είχε παθητικό ρόλο οχυρωμένη στα μετόπισθεν.

Οι Σουηδοί αμύνονταν εξαιρετικά, με την Ιταλία να δείχνει μπλοκαρισμένη και προβλέψιμη επιθετικά, αλλά να βγάζει αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως με γεμίσματα.

Ένας από τους ήρωες της Σουηδίας ήταν ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος νίκησε τον Ιμόμπιλε σε τετ α τετ στο 40’, αλλά και τον Ελ Σααράουι στο 83’.

Οι Ιταλοί είχαν επίσης ακόμα μερικές μεγάλες ευκαιρίες, όπως το μονοκόμματο βολέ του Φλορέντσι που πέρασε ελάχιστα άουτ στο 58’, όπως και μια κεφαλιά του Παρόλο από τη μικρή περιοχή στο 88’!

Στους αρνητικούς πρωταγωνιστές της αναμέτρησης συγκαταλέγεται και ο διαιτητής, Ματέου Λαόθ, οποίος λανθασμένα δεν υπέδειξε από ένα πέναλτι σε κάθε ομάδα.

Италия - Швеция 0:0. Обзор матча. Чемпионат Мира 2018. 2-й стыковой матч. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Περισσότερα σε λίγο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags