Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ – Τρεις οι αντί-Γιόχανσον, τι λένε στα αποδυτήρια για Βράνιες
| 2017-11-14 12:05:00

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ – Τρεις οι αντί-Γιόχανσον, τι λένε στα αποδυτήρια για Βράνιες

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ – Τρεις οι αντί-Γιόχανσον, τι λένε στα αποδυτήρια για Βράνιες

Ξαφνικά... τρεχάματα στον Δικέφαλο.

 

"Τρέχουν" οι εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον στον αγώνα της Σουηδίας με την Ιταλία για τα μπαράζ του Μουντιάλ.

Το πρόβλημα του Σουηδού ήρθε να προστεθεί στο ήδη μεγάλο του Πέτρου Μάνταλου και αμφότεροι θα λείψουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας, επιστρέφοντας -πιθανότατα- προς το τέλος της φετινής σεζόν.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να δοθεί εντολή από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για ανανέωση του συμβολαίου του Γιόχανσον, κάτι που είχε γίνει και με τον Μάνταλο, παρότι σε αυτό το ενδεχόμενο δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει ο Σουηδός.

Εδώ, βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν είναι... ίδιες οι περιπτώσεις του αρχηγού με του Σουηδού που τον τελευταίο καιρό αρνείτο να ανανεώσει ψάχνοντας προφανώς πρόταση για εξωτερικό. Οπότε, όλα τα ενδεχόμενα με τον 27χρονο μέσο θα πρέπει να θεωρούνται ανοιχτά.

Πάντως, στην ΑΕΚ, ήδη, υπάρχει αναζήτηση για μεταγραφή στα χαφ, με τον Ράφαελ Χολσχάουζερ της Αούστρια Βιέννης να βρίσκεται στο προσκήνιο και τον Μανόλο Χιμένεθ να χειρίζεται ο ίδιος την συγκεκριμένη περίπτωση, μαζί με ένα-δυο ακόμα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Είναι όλα καλά με τον Βράνιες;

Τέλος, μπορεί το ζήτημα Βράνιες να θεωρείται λήξαν και να δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, όμως η αλήθεια είναι πως δεν είναι όλα καλά, πλέον.

Ο Βόσνιος έχει δώσει δικαιώματα και με παλαιότερα κρούσματα (άλλα μικρά, άλλα όχι και τόσο), ενώ με το τελευταίο δεν δημιούργησε καθόλου καλό αντίκτυπο προς τους συμπαίκτες του και κατά πως φαίνεται και στον Χιμένεθ, που έχει διαμηνύσει στην διοίκηση πως χρειάζεται στόπερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags