Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις και ατάκες - φωτιά από Σάββα για Μαρινάκη και Ολυμπιακό!
| 2017-11-14 14:34:00

Αποκαλύψεις και ατάκες - φωτιά από Σάββα για Μαρινάκη και Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Αποκαλύψεις και ατάκες - φωτιά από Σάββα για Μαρινάκη και Ολυμπιακό!

Τα είπε όλα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης παραχώρησε συνέντευξη στον "Πρωταθλητή" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση της δίκης του Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας πως ο τελευταίος θα κάνει ακόμα πιο μεγάλο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά μίλησε για: 

-τις δικαστικές εξελίξεις: «Μακάρι να γινόταν και αύριο το πρωί η δίκη για να τελειώσει αυτή η ιστορία. Να λάμψει η αλήθεια. Ο Μαρινάκης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και για αυτό θα πρέπει να είναι σίγουροι οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Είμαι 64 χρόνια στον Ολυμπιακό και ξέρω καλά τι γίνεται. Και με τον Κόκκαλη τα ίδια έλεγαν αλλά και τότε όταν οι υποθέσεις πήγαιναν στην πραγματική δικαιοσύνη δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το ίδιο έχει συμβεί και τώρα αφού πρόσφατα μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός αθωώθηκε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο για την υπόθεση του Πλατανιά. Ο Μαρινάκης τα έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του από την Αμερική και την Αγγλία και σε επιχειρηματικό επίπεδο, αλλά και σε ποδοσφαιρικό και όπως ξέρουμε όλοι σε αυτές τις χώρες τα κριτήρια είναι πολύ πιο αυστηρά. Μακάρι να είχαμε κι άλλους στην Ελλάδα σαν τον Μαρινάκη με τέτοια προσφορά και σε κοινωνικό επίπεδο. Το καταλαβαίνει αυτό ο κόσμος για αυτό πήρε τη δημαρχία του Πειραιά μέσα σε 40 ημέρες». 

-τις εξελίξεις που περιμένει στις δικαστικές υποθέσεις: «Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι αυτή η ιστορία στηρίχθηκε σε ψευδομάρτυρες και αυτό έχει αποδειχθεί ήδη από την αθλητική δικαιοσύνη και θα αποδειχθεί για άλλη μια φορά, μέσω της ποινικής δικαιοσύνης. Ειδικά με τον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός έχασε πριν από λίγο καιρό στο Καραϊσκάκη αν και έπαιζαν εναντίον του, δύο δικοί του παίκτες. Ο Ρισβάνης και ο Γιαννιώτης. Και πιο παλιά είχαμε χάσει στο Περιστέρι από γκολ του Καραμάνου που επίσης ήταν δικός μας παίκτης, έχω έχουμε γνωρίσει πιο παλιά την πρώτη ήττα μας στο πρωτάθλημα από τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη που είχε στον πάγκο του τον Αναστόπουλο. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός και το ξέρει όλη η Ελλάδα. Ακόμη και πέρυσι κινδυνέψαμε να χάσουμε το πρωτάθλημα επειδή γνωρίσαμε την ήττα από τον Πανιώνιο στο γήπεδό μας στον οποίο είχαμε δώσει τόσους παίκτες με δανεισμό, τον Σιώπη, τον Μπεν, τον Γιαννιώτη. Αυτά τα ξεχνάμε;» 

-την κόντρα με τους ΑΝΕΛ: «Θα πρέπει να κάνουμε τον διαχωρισμό σε αυτό το θέμα. Για παράδειγμα τον Τέρενς Κουίκ τον ξέρω από μικρό παιδί και γνωρίζω καλά ότι υποστηρίζει με πάθος τον Ολυμπιακό. Όπως ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλοι βουλευτές στο συγκεκριμένο κόμμα που δεν συμφωνούν με τον αρχηγό τους, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να αντιδράσουν. Ο Ολυμπιακός όμως είναι πάνω από όλους και από όλα και τη δυνατή του την αντλεί από τα πέντε εκατομμύρια των οπαδών του που βρίσκονται συνέχεια δίπλα του και δεν έχει ανάγκη από κανέναν. Και τους οπαδούς του Ολυμπιακού τους θαύμασε όλος ο πλανήτης στο ματς με την Μπαρτσελόνα και τους έβγαλαν όλοι του καπέλο. Άλλοι είναι που προκαλούν επεισόδια, αλλά δεν τιμωρούνται και αυτό προκαλεί ερωτηματικά. Θα αναφέρω όμως κάτι για τους οπαδούς της ομάδας μας και να το θυμούνται. Ούτε που έχουν στο μυαλό τους το που θα φτάσει τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης, το πόσο ψηλά θα τον πάει και για αυτό να είναι σίγουροι». 

-τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο πρωτάθλημα: «Έχουν γίνει λάθη, αλλά όλα θα διορθωθούν. Ο Λεμονής ξέρει καλά τον σύλλογο, δουλεύει πολύ και έχει ενεργοποιήσει όλους τους παίκτες. Δεν είναι καιρός για λόγια, αλλά για έργα. Ούτε και υπάρχουν για εμάς εύκολα παιχνίδια, δεν θέλω να ακούω τέτοια πράγματα». 

-τη διαφαινόμενη αποχώρηση της Εθνικής από το Καραϊσκάκη: «Για να θέλουν να φύγει η Εθνική ομάδα από το πιο σύγχρονο γήπεδο, τότε κάτι θα ξέρουν. Ίσως να ανησυχούν για αυτά που θα γίνουν στο μέλλον. Μπορεί και να αισθάνονται άβολα αφού προχθές με την Κροατία είδαμε πολλούς μπράβους στο γήπεδο. Είναι ποτέ δυνατόν; Την Εθνική ομάδα τη στηρίζουν οι παίκτες και ο κόσμος. Αυτό τους είπα και προχθές που πήγα στα αποδυτήρια πριν από το ματς. Οι θεατές αναγνώρισαν την προσπάθεια των παικτών και τους χειροκρότησαν. Τώρα αν κάποιοι θέλουν να παίξουν παιχνίδια με την εθνική ομάδα, τότε τι να πει κανείς;» 

-τη δήλωση του Μητρόπουλου: «Μου έκανε εντύπωση ότι κανείς δεν ασχολήθηκε με τη δήλωση του Βίκτωρα Μητρόπουλου. Είπε ότι δόθηκαν έξι εκατομμύρια ευρώ για τις εκλογές της ΕΠΟ, αλλά δεν είδα να συγκινείται κανείς από αυτό, λες και το θεωρούν όλοι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags