14/11/17 - 17:31

Οριστικό τέλος για ιστορική ομάδα στη Football League!

Ποιος σύλλογος αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα;

Οριστικό τέλος για ιστορική ομάδα στη Football League!
1.010views 0shares

Τέλος εποχής για τον Αχαρναϊκό στη Football League, καθώς η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την αποβολή της ομάδας του Μενιδίου, ως απόρροια των οφειλών σε πρώην ποδοσφαιριστές της.

Υπενθυμίζεται ότ Αχαρναϊκός είχε ήδη τιμωρηθεί δύο φορές με -27 βαθμούς τη φετινή σεζόν, λόγω των οφειλών του και ήταν σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα αποβαλλόταν από το πρωτάθλημα.

Έτσι, η Football League θα συνεχιστεί με 17 ομάδες με την ομάδα του Μενιδίου να υποβιβάζεται αυτόματα στη Γ’ Εθνική. Παράλληλα, η αποβολή του Αχαρναϊκού σημαίνει πως κάθε αγωνιστική από εδώ και πέρα θα υπάρχει μια ομάδα που θα έχει ρεπό, μιας και θα παίρνει τους τρεις βαθμούς χωρίς να αγωνιστεί.

Η ανακοίνωση της Football League:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 14-11-2017, απέβαλλε την ΠΑΕ NEOΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ