Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι «φωνές» του Τοροσίδη στα αποδυτήρια της Εθνικής πριν την Κροατία και οι… ενοχλημένοι!
| 2017-11-14 17:52:00

Οι «φωνές» του Τοροσίδη στα αποδυτήρια της Εθνικής πριν την Κροατία και οι… ενοχλημένοι!

Sportdog Team
 Οι «φωνές» του Τοροσίδη στα αποδυτήρια της Εθνικής πριν την Κροατία και οι… ενοχλημένοι!

Η ομιλία του αρχηγού, το φιλότιμο και η αντίδραση.

Στο δεύτερο ματς με την Κροατία στο Γ. Καραϊσκάκης, μετά τα όσα έγιναν στο Ζάγκρεμπ και τα τέσσερα γκολ, η Εθνική έψαχνε ένα τεράστιο θαύμα ώστε να πάει στο Μουντιάλ, ωστόσο ακόμα και οι διεθνείς ήξεραν πως πλέον δεν γίνονται θαύματα. Αυτό που ήθελαν ήταν μία εμφάνιση αντάξια των προηγούμενων ετών, ώστε να αποκλειστούν με ψηλά το κεφάλι και χωρίς γιούχα και μουρμούρες.

Αυτό προσπάθησε να εξηγήσει στους συμπαίκτες του και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος ως αρχηγός αλλά και ως παλιότερος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, συγκέντρωσε όλη την ομάδα στα αποδυτήρια και τους μίλησε πριν από το δεύτερο παιχνίδι.

Ο «Τόρο» προσπάθησε να… χτυπήσει στο φιλότιμο και στην ελληνική ψυχή και έκανε μία προσπάθεια να ξυπνήσει την ομάδα, καθώς και ο ίδιος ένιωθε ότι το κλίμα δεν ήταν καθόλου καλό, μετά τα όσα είχαν γίνει στο πρώτο παιχνίδι στην Κροατία.

Ο Τοροσίδης νιώθοντας προφανώς την ευθύνη του αρχηγού, βγήκε μπροστά και με μία «σκληρή» ομιλία, προσπάθησε να στείλει το μήνυμα σε όλους, ότι θα πρέπει να βγουν μπροστά και να δείξουν αν αξίζουν να φορούν την γαλανόλευκη φανέλα.

Ουσιαστικά, ο έμπειρος αμυντικός επιχείρησε να βρει το φιλότιμο, που έχουν άλλωστε όλοι οι διεθνείς και για να το πετύχει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, ύψωσε και λίγο τον τόνο της φωνής του, κάτι που προς στιγμήν φάνηκε κάπως τραβηγμένο κάποιους συμπαίκτες του, οι οποίοι βέβαια κατάλαβαν στη συνέχεια τον σκοπό και το πραγματικό ύφος του "Τόρο".

«Σταματήστε να κλαίγεστε. Ολοι ζητάτε ευκαιρίες. Και όλοι πήρατε ευκαιρίες από τον Σκίμπε. Πήρατε ευκαιρίες παρά το γεγονός ότι δεν παίζατε στις ομάδες σας. Σταματήστε να παραπονιέστε», είπε μεταξύ άλλων ο Τοροσίδης και συνέχισε λέγοντας «Η Εθνική είναι άλλο πράγμα παιδιά. Οσοι είστε εδώ θα πρέπει ν' αποδεικνύεται ότι αξίζετε να είστε εδώ. Θέλει προσπάθεια συνέχεια. Δεν θέλω ν' ακούω στ' αποδυτήρια για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ. Εδώ είναι η Εθνική. Και η Εθνική είναι πάνω απ' όλα».

Ο Τοροσίδης πάντως ό,τι έκανε, το έκανε για το καλό της Εθνικής, την οποία πονάει όσο λίγοι και για την οποία έχει δώσει τα πάντα εδώ και πολλά χρονιά. Άλλωστε, οι «φωνές» του και η ομιλία πέτυχαν τον σκοπό τους, καθώς μπορεί να μην έρθει η επική πρόκριση, όμως η Ελλάδα αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι και με τους φιλάθλους να χειροκροτούν τους διεθνείς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags