Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ευχή Ντρογκμπά σε Έλληνα παίκτη – «Μόνο ΑΕΚ» του απάντησε ο πατέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-11-14 18:33:00

Τρομερή ευχή Ντρογκμπά σε Έλληνα παίκτη – «Μόνο ΑΕΚ» του απάντησε ο πατέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τρομερή ευχή Ντρογκμπά σε Έλληνα παίκτη – «Μόνο ΑΕΚ» του απάντησε ο πατέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερό στιγμιότυπο με τον Ιβοριανό επιθετικό.

Μία μεγάλη ευχή έδωσε ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Ακτής Ελεφαντοστού, Ντιντιέ Ντρογκμπά, στον Ορλάντο Σαββάρη, μικρό Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζει στο Λονδίνο, παίζει μπάλα στις Ακαδημίες της Κρίσταλ Πάλας και αποτελεί πόλο έλξης των μεγαλύτερων ομάδων του Νησιού και της Ευρώπης. Για τον 10χρονο με ρίζες από Ελλάδα, Λίβανο και Βραζιλία έχουν ενδιαφερθεί η Άρσεναλ, η Τσέλσι αλλά και η Μπαρτσελόνα. Στο παρελθόν, δε, το sportdog.gr είχε κάνει μεγάλο αφιέρωμα για το ταλέντο του και την ταχεία εξέλιξή του.

Ο πατέρας του πιτσιρικά, Άμπι, λόγω της εργασίας του έχει τη δυνατότητα να συναναστρέφεται με μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου. Τον τελευταίο καιρό συνηθίζει να τραβά βίντεο μεγάλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στέλνουν μήνυμα στο γιο του για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας του.

Έτσι έκανε και με τον Ντρογκμπά, ο οποίος αφού ευχήθηκε τα καλύτερα στον μικρό Ορλάντο, τον συμβούλεψε να παίζει δυνατά αλλά πάντα να ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο. Στο τέλος του βίντεο, ο 39χρονος επιθετικός που συμπληρώνει τα τελευταία του ένσημα στους Φοίνιξ Ράιζινγκ, του πρότεινε, αν θέλει, να πάει να παίξει στην Τσέλσι. Ο πατέρας του όμως είχε διαφορετική άποψη.

«Μόνο ΑΕΚ», ακούγεται να λέει ο γονιός του Ορλάντο στο βίντεο, ο οποίος είναι πολύ γνωστός στην ενωσίτικη, οπαδική οικογένεια του Λονδίνου. Μην ξεχνάμε, ότι στην βρετανική πρωτεύουσα λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια σύνδεσμος της Original.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags