Facebook Pixel Sportdog.gr | Άνω-κάτω η «πιάτσα» με δύο ταλεντάκια του Ολυμπιακού – Τι αποφάσισαν
| 2017-11-14 18:57:00

Άνω-κάτω η «πιάτσα» με δύο ταλεντάκια του Ολυμπιακού – Τι αποφάσισαν

Sportdog Team
Άνω-κάτω η «πιάτσα» με δύο ταλεντάκια του Ολυμπιακού – Τι αποφάσισαν

Κίνηση που επηρεάζει το μέλλον τους.

Πολλές αλλαγές και μεταγραφές υπάρχουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν αναφερόμαστε μόνο στις ομάδες, αλλά και στα μανατζερικά γραφεία.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα κυκλοφορούν, ο τελευταίος που άλλαξε «στέγη» ήταν ο νεαρός εξτρέμ Γιώργος Μανθάτης, ο οποίος πλέον δεν συνεργάζεται με τον ατζέντη Αποστολόπουλο. Το καλοκαίρι ο 20χρονος άσος έφτασε πολύ κοντά στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, ωστόσο η μεταγραφή του δεν προχώρησε και τελικά έφυγε από τον Ολυμπιακό με διετή δανεισμό για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μανθάτης έχει ξεκινήσει αρκετά καλά στην ομάδα του Πετράκη και ήδη κερδίζει τις εντυπώσεις και για αυτό γίνεται μεγάλη συζήτηση σχετικά με το μέλλον του. Μάλιστα, οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν πως ο μικρός έχει δεχθεί κρούσεις από πολλούς και γνωστούς μάνατζερ για να τον αναλάβουν, ωστόσο ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση.

Ανάλογο θέμα όμως έχει προκύψει και με έναν άλλον μικρό του Ολυμπιακού, τον Θανάση Ανδρούτσο, ο οποίος επίσης έχει κάποια παράπονα και έχει ξεκινήσει να ψάχνεται για νέο ατζέντη.

Σε αυτή την προσπάθεια του, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, τον βοηθάνε και οι Πειραιώτες, οι οποίοι πιστεύουν πάρα πολύ στο ταλέντο του και γνωρίζουν καλά, πως αν συνεργαστεί με το σωστό γραφείο, τότε σίγουρα θα είναι πιο εύκολο να φέρει και κάποια μεγάλη πώληση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags