Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα τάρταρα η ψυχολογία του Γιόχανσον - «Υπήρξα καλύτερα»
| 2017-11-14 20:56:00

Στα τάρταρα η ψυχολογία του Γιόχανσον - «Υπήρξα καλύτερα»

Sportdog Team
Στα τάρταρα η ψυχολογία του Γιόχανσον - «Υπήρξα καλύτερα»

Απογοητευμένος ο Σουηδός, τι δήλωσε για τον τραυματισμό του.

Σε πολύ κακή ψυχολογία βρίκεται η ψυχολογία του Γιάκομπ Γιόχανσον κάτι που φαίνεται από τις δηλώσεις του στον Σουηδικό Τύπο. Ο μέσος της ΑΕΚ μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του, τα συναισθήματά του και την αποφασιστικότητα να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο άσος της ΑΕΚ μίλησε στην και τόνισε αρχικά: «Νιώθω άσχημα αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έχω ρωτήσει ακόμη πόσο θα χρειαστεί για να επιστρέψω στη δράση. Έπρεπε να είμαι στο πάρτι με την αποστολή στο ξενοδοχείο χθες. Φαντάζομαι ότι θα πέρασαν πολύ καλύτερα όσοι δεν είχαν υποστεί ρήξη χιαστού. Φυσικά έχω υπάρξει και καλύτερα», δήλωσε αρχικά στην Aftonbladet και κατέληξε:

«Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πως θα κινηθούμε γιατί πρέπει να μιλήσω με την ομάδα μου, αλλά ελπίζω ότι θα κάνουμε την επέμβαση μέσα στην εβδομάδα. Παρότι δεν νιώθω καλά αυτή τη στιγμή, πρέπει να κοιτάξω μπροστά. Είναι σημαντικό να προετοιμαστώ για μια δύσκολη και όχι ευχάριστη περίοδο αποθεραπείας. Αυτοί οι τραυματισμοί συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και οφείλεις να προσπαθείς να ξεπεράσεις αυτές τις καταστάσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags