Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί το επόμενο ΔΣ της ΕΠΟ στο «Makedonia Palace», το οποίο ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

Η συγκεκριμένη είδηση δεν πέρασε ασχολίαστη από τον Κώστα Καραπαπά, ο οποίος θυμήθηκε με ανάρτησή του στα social media τον χαμό που είχε σημειωθεί όταν ο Μαρινάκης είχε συναντηθεί φανερά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ενθυμούμαι έναν ευαίσθητο λειτουργό-ανακριτή να δίνει ιδιαίτερη σημασία και να κάνει ερωτήσεις σε όλους για αυτήν την συνάντηση σα να επρόκειτο για κάποια συνομωσία! Αλήθεια, τι να έχει τώρα στο μυαλό του ο ευαίσθητος λειτουργός-ανακριτής;;;»

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά:

«Κάποτε συναντήθηκε τυχαία στο Hilton ο κ. Μαρινάκης με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ μπροστά σε όλο τον κόσμο και όχι κρυφά! Αυτή η συνάντηση αντιμετωπίστηκε από το σύστημα "λάσπης" (και δε μιλώ μόνο για ΜΜΕ) ώς ποινικό αδίκημα. Μάλιστα ενθυμούμαι έναν ευαίσθητο λειτουργό-ανακριτή να δίνει ιδιαίτερη σημασία και να κάνει ερωτήσεις σε όλους για αυτήν την συνάντηση σα να επρόκειτο για κάποια συνομωσία! Τη Δευτέρα το Δ.Σ. της ΕΠΟ γίνεται στο ξενοδοχείο του Ιβάν Σαββίδη! Στο "Μακεδονία Palace" και ενώ έχει προηγηθεί δήλωση του Ιβάν Σαββίδη "ο επόμενος Πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι δικός μας". Αλήθεια, τι να έχει τώρα στο μυαλό του ο ευαίσθητος λειτουργός-ανακριτής;;;

ΥΓ.: Για τους πολιτικούς και αυτά που δηλώνουν θα μιλήσω άλλη στιγμή, αναλυτικά.»