Facebook Pixel Διαψεύδει η ΑΕΚ για Γκέντσογλου
| 2017-11-15 17:22:00

Διαψεύδει η ΑΕΚ για τον... Έλληνα αντι-Γιόχανσον – Άλλος ο διακαής πόθος των οπαδών

Sportdog Team
Διαψεύδει η ΑΕΚ για τον... Έλληνα αντι-Γιόχανσον – Άλλος ο διακαής πόθος των οπαδών

Δεν ισχύει το δημοσίευμα για τον αντικαταστάτη του Σουηδού.

Όλος ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ιανουαρίου αλλάζει στην ΑΕΚ μετά και τον τραυματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον. Από τη στιγμή που χάνεται ένα σημαντικό γρανάζι στον άξονά της, η Ένωση έχει αρχίζει να κοιτάζει στην αγορά για την απόκτηση αντικαταστάτη, ο οποίος θα αναπληρώσει επάξια το κενό του Σουηδού.

Την Τετάρτη πάντως διέρρευσε ένα όνομα για τον αντι-Γιόχανσον, το οποίο όπως φαίνεται δεν ισχύει. Συγκεκριμένα γράφτηκε στο διαδικτυακό Τύπο, ότι ο Σάββας Γκέντσογλου θεωρεί σίγουρη την επιστροφή του στην Ένωση, κάτι που εξομολογήθηκε στους συμπαίκτες του, στη Χάιντουκ. Βλέπετε η ομάδα του Σπλιτ βιώνει περίεργες καταστάσεις, οι παίκτες μπήκαν στο στόχαστρο των οπαδών, οι οποίοι πρόσφατα έσπασαν το αυτοκίνητο του Έλληνα μέσου.

Όπως είναι φυσικό αρκετοί παίκτες στην κροάτικη ομάδα ψάχνονται για το μέλλον τους έτσι και ο Γκέντσογλου. Το σενάριο όμως επιστροφής του στην ΑΕΚ διαψεύδει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Πάντως οι οπαδοί της Ένωσης άλλουν έχουν προκρίνει για αντι-Γιόχανσον. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ράφαελ Χολτσχάουζερ, στον οποίο οι ΑΕΚτζήδες έκαναν επίθεση αγάπης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Το συμβόλαιο του μέσου της Αούστρια Βιέννης λήγει το καλοκαίρι, οπότε από τον Δεκέμβρη θα μπορέσει να συζητά με όποια ομάδα επιθυμεί, αφού έχει γίνει γνωστό, ότι δεν θέλει να συνεχίσει να παίζει στην αντίπαλο της ΑΕΚ, στο Europa League.

Ο Χολτσχάουζερ πάντως είναι πόλος έλξης για άλλες ομάδες. Πρόσφατα δε έγινε γνωστό, ότι ο Κλαούντιο Ρανιέρι τον έχει στη λίστα του για τη Ναντ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags