Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καρέ-καρέ» το επεισόδιο μεταξύ Κουτρουμπή και Διούδη - Ποιος κινήθηκε «επιθετικά»
| 2017-11-15 18:40:00

«Καρέ-καρέ» το επεισόδιο μεταξύ Κουτρουμπή και Διούδη - Ποιος κινήθηκε «επιθετικά»

Sportdog Team
«Καρέ-καρέ» το επεισόδιο μεταξύ Κουτρουμπή και Διούδη - Ποιος κινήθηκε «επιθετικά»

Πώς και υπό ποιες συνθήκες «αρπάχτηκαν» οι δύο παίκτες.

 

Γιώργος Κουτρουμπής και Σωκράτης Διούδης αποτέλεσαν τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της χθεσινής προπόνησης του Παναθηναϊκού εξαιτίας ενός επεισοδίου που έλαβε χώρα μεταξύ τους και είχε ως αποτέλεσμα ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, να στείλει αμφότερους στα αποδυτήρια.

Προφανώς και όταν δυο παίκτες «αρπάζονται» μεταξύ τους, είναι ένα γεγονός που δεν αποτελεί καλό σημάδι για το κλίμα σε μια ομάδα, μόνο που το χθεσινό αποτελεί πταίσμα μπροστά σε παλαιότερα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στον Παναθηναϊκό (π.χ. το… κυνηγητό μεταξύ Σισέ και Λέτο και οι «καρατιές» του Γκονζάλες). Και αυτό γιατί δεν υπήρξαν χειροδικίες, παρά μόνο έντονη λογομαχία. 

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του προπονητικού διτέρματος στο Κορωπί. Οι δυο Έλληνες έπαιζαν ως συμπαίκτες, όταν η ομάδα τους δέχθηκε ένα γκολ. Αμφότεροι έριξαν ο ένας στον άλλο την ευθύνη για την παραβίαση της εστίας τους, με αποτέλεσμα τα αίματα να «ανάψουν» και οι δυο συμπαίκτες να αρχίσουν να ανταλλάσσουν ορισμένα… γαλλικά.

Πέραν, όμως, των φραστικών αντεγκλήσεων, ο τσακωμός δεν προχώρησε περαιτέρω. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κουτρουμπής ήταν αυτός που κινήθηκε πιο «επιθετικά», κάνοντας μια κίνηση να πλησιάσει τον Διούδη, ωστόσο δεν δόθηκε συνέχεια.

Σε εκείνο το σημείο, ο Ουζουνίδης παρενέβη και έστειλε τους δυο Έλληνες στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν. Συνεπώς, το επεισόδιο δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις και έληξε χωρίς να σημειωθεί η παραμικρή σωματική επαφή μεταξύ των παικτών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags