Facebook Pixel Ρομπέρτο για Ολυμπιακό
| 2017-11-15 19:27:00

Φοβερή ατάκα Ρομπέρτο για τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Ρομπέρτο για τον Ολυμπιακό!

Δεν ξεχνάει τους Ερυθρόλευκους ο Ισπανός.

Τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε ως το καλύτερο σημείο της καριέρας του ο Ρομπέρτο Χιμένεθ, ενώ αποκάλυψε ότι στην Εσπανιόλ... υπέφερε.

«Το καλύτερο σημείο της καριέρας μου ήταν τα δύο πρώτα χρόνια στον Ολυμπιακό, όταν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ενώ κάναμε ωραία πράγματα στο Champions League», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην «AS», ενώ απαντώντας σε ερώτηση για την χειρότερη στιγμή της καριέρας του, σημείωσε: «Σε προσωπικό επίπεδο, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Η περσινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για μένα επειδή έφυγα από την Ελλάδα, μια χώρα στην οποία ''μετρούσα'' σαν ποδοσφαιριστής και απολάμβανα τη ζωή και το ποδόσφαιρο. Πήγα στην Εσπανιόλ όπου ξαφνικά βρέθηκα σε μια πολύ διαφορετική πραγματικότητα. Υπέφερα πάρα πολύ».

Παράλληλα, ο Ρομπέρτο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην φετινή, τραγική πορεία της Μάλαγα, αλλά και τον Μίτσελ. Όσον αφορά στην πίεση που αισθάνεται ο τελευταίος, τόνισε: «Είναι διαφορετικές πιέσεις. Δεν μπορώ να πω ποια είναι πιο έντονη, γιατί το να έχεις την πίεση να κερδίζεις τίτλους, επίσης δεν είναι εύκολη. Λόγω των χαρακτηριστικών του ως προπονητής και λόγω του πώς ήταν ως παίκτης, είναι πιο συνηθισμένος στην πίεση να κερδίζει».

Όσο για το τι πάει στραβά στην ομάδα της Ανδαλουσίας, εξήγησε: «Είναι μια ερώτηση που πρώτα πρέπει να κάνουμε στους εαυτούς. Δεν φανταζόμασταν πως θα είμαστε τελευταίοι. Όμως είναι μια πραγματικότητα την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ταπεινότητα και επιμονή. Η δουλειά μας είναι να βγάλουμε την ομάδα από αυτή την κατάσταση. Δεν είναι συγκεκριμένη η στιγμή που άρχισε να στραβώνει. Τα πράγματα απλά συμβαίνουν κάποιες φορές. Ξεκινήσαμε άσχημα από την προετοιμασία και με την έναρξη του πρωταθλήματος ήρθαν και δύο άσχημα αποτελέσματα κόντρα σε ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους, που αποτέλεσαν ''κρύο ντους'' για μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags