Facebook Pixel Πέδρο Ενρίκε και ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν μαζί;
| 2017-11-16 09:15:00

«Αυτογκόλ» Μίχελ... με ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ - Τι... άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες;

Sportdog Team
«Αυτογκόλ» Μίχελ... με ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ - Τι... άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες;

Μπρος - πίσω από τον Σλοβάκο του Δικεφάλου.

Δεν μας τα λέει καλά ο Λούμπος Μίχελ! Πήρατε χαμπάρι το… αυτογκόλ που έβαλε;

Πιο… προσεκτικός θα πρέπει να είναι στο μέλλον ο Λούμπος Μίχελ, ειδικά όταν αναφέρεται σε πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και του ενδιαφέροντος.

Το όνομα του Πέδρο Ενρίκε συζητιέται πολύ στη Θεσσαλονίκη και μάλλον όχι άδικα, λόγω των «φτωχών» αριθμών των εξτρέμ του ΠΑΟΚ σε γκολ και ασίστ σε σχέση με τους αριθμούς του Βραζιλιάνου, που σε 26 παιχνίδια πέτυχε 6 γκολ και έδωσε 5 ασίστ!

Η τοποθέτηση του Σλοβάκου αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ στην πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Metrosport», άφηνε ανοιχτό παράθυρο για την επιστροφή του Ενρίκε στην Τούμπα τον Ιανουάριο και έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου του Δικεφάλου του Βορρά.

«Θα εξετάσουμε με τον κόουτς όλες τις περιπτώσεις των δανεικών γιατί υπάρχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει, για παράδειγμα, με τον Ενρίκε τώρα που τελειώνει η Καραμπάγκ τις υποχρεώσει της στο Champions League» δήλωσε ο Μίχελ, όμως πριν ο…. αλέκτωρ λαλήσει τρεις, δήλωσε ακριβώς το αντίθετο σε ιστοσελίδα του Αζερμπαϊτζάν!

«Οι φήμες για επιστροφή του Ενρίκε στον ΠΑΟΚ δεν είναι αληθινές. Ο Ενρίκε θα παίξει στην Καραμπάγκ μέχρι το τέλος της σεζόν» είπε ο πρώην διαιτητής στην ιστοσελίδα «1news.az».

Ακόμα και αν μεταξύ των δύο συνεντεύξεων υπήρξε συζήτηση μεταξύ του Μίχελ και των ανθρώπων της Καραμπάγκ και σ΄ αυτή οι Αζέροι ξεκαθάρισαν πως δεν σκοπεύουν να αφήσουν τον Ενρίκε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, ο αθλητικός διευθυντής των ασπρόμαυρων εξέθεσε τον… εαυτό του, αφού ο ίδιος ήταν αυτός που «φούντωσε» τη συζήτηση για πρόωρο «επαναπατρισμό» του Βραζιλιάνου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags