Facebook Pixel Sportdog.gr | Απολογήθηκε η ΑΕΚ για τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ: «Γι’ αυτό δεν πρέπει να μας αφαιρεθούν βαθμοί»
| 2017-11-16 18:50:00

Απολογήθηκε η ΑΕΚ για τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ: «Γι’ αυτό δεν πρέπει να μας αφαιρεθούν βαθμοί»

Sportdog Team
Απολογήθηκε η ΑΕΚ για τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ: «Γι’ αυτό δεν πρέπει να μας αφαιρεθούν βαθμοί»

Τι ισχυρίστηκαν οι Κιτρινόμαυροι και ποιον… κατηγόρησαν!

Την Πέμπτη απολογήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ στο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ, πριν την σέντρα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ τόνισε πως ό,τι έγινε ήταν εκτός προελέγχου και χωρίς φθορές και βιαιοπραγίες, κάτι που σημείωσαν πως επιβεβαιώνει και η έκθεση της αστυνομίας, αλλά και το γεγονός πως δεν έγινε καμία σύλληψη.

Πάνω σε αυτά «πάτησαν» οι Μηνάς Λυσάνδρου και Έλλη Ρίζου και συμπλήρωσαν πως βάσει αυτών δεν πληρούνται οι βασικές προϋποθέσεις για να επιβληθεί ποινή έδρας και αφαίρεση βαθμών στην Ένωση.

Παράλληλα, προσκόμισαν πολλά στοιχεία και έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν πως τα επεισόδια έγιναν σε χώρο που δεν αποτελεί ευθύνη της ΑΕΚ, άρα δεν μπορεί και να τιμωρηθεί για αυτό, ενώ σχετικά με την καθυστέρηση στην έναρξη του ματς, οι άνθρωποι της ΑΕΚ τόνισαν ότι αυτό ήταν συνέπεια των χημικών που χρησιμοποίησε η αστυνομία εκτός γηπέδου και όχι λόγω των επεισοδίων.

Μετά την απολογία των «κιτρινόμαυρων», η απόφαση αναμένεται αύριο Παρασκευή ή στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags