Facebook Pixel Δεν αφήνει τον Παναθηναϊκό για την Εθνική ο Μαρίνος Ουζουνίδης!
| 2017-11-16 21:26:00

«Μπάχαλο» στην Εθνική με Σκίμπε – Οι σκέψεις για Ουζουνίδη και οι πιθανότητες να φύγει από τον ΠΑΟ!

Sportdog Team
«Μπάχαλο» στην Εθνική με Σκίμπε – Οι σκέψεις για Ουζουνίδη και οι πιθανότητες να φύγει από τον ΠΑΟ!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το μέλλον του Έλληνα κόουτς!

Όλα ανοιχτά παραμένουν σχετικά με το θέμα προπονητή στην Εθνική, καθώς μπορεί ο Μίκαελ Σκίμπε να έχει την στήριξη από τους «παλιούς» ποδοσφαιριστές και από αρκετά στελέχη της Ομοσπονδίας, ωστόσο η παραμονή του μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται.

Το ρεπορτάζ τρέχει με φοβερούς ρυθμούς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, παρότι δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση για τον Γερμανό παραμένει ρευστή, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ένας… πόλεμος!

Προφανώς λοιπόν λόγω και των «εσωτερικών διαφωνιών» που υπάρχουν στην ΕΠΟ, έπεσε στο τραπέζι και η πρόταση για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος δείχνει να έχει αρκετούς υποστηρικτές εντός της Ομοσπονδίας, οι οποίοι βλέποντας και τα «ζόρια» στον Παναθηναϊκού, εκτιμούν πως θα μπορέσουν να τον… κλέψουν από το Τριφύλλι.

Με τα δεδομένα ωστόσο που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και εφόσον δεν υπάρξει κάποια τρομερή έκπληξη, ο Έλληνας κόουτς δεν σκέφτεται τώρα να αφήσει τους Πράσινους για να κάτσει στον πάγκο της Εθνικής. Ο Ουζουνίδης, όπως έλεγε πρόσφατα και σε συνεργάτες του, αποφάσισε μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου να πάει το καράβι μέχρι τέλους και θα το πάει, όσα εμπόδια και αν προκύψουν.

Εκτός όμως από το «κόλλημα» με τον Παναθηναϊκό, υπάρχει κι άλλο εμπόδιο σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τον Ουζουνίδη και έχει να κάνει αποκλειστικά με την καριέρα του Έλληνα κόουτς.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού θεωρεί τον εαυτό του «ενεργό» κόουτς και δεν έχει καμία διάθεση «αποστρατείας» αναλαμβάνοντας μια Εθνική ομάδα, παρότι και ο ίδιος φαίνεται να γνωρίζει το ενδιαφέρον και την εκτίμηση που υπάρχει προς το πρόσωπό του από την ΕΠΟ.

Ο Ουζουνίδης έχει αποφασίσει να δώσει τη μάχη του με τον Παναθηναϊκό και δεν θέλει να τα παρατήσει, παρότι ξέρει πως το επόμενο διάστημα θα έρθουν ακόμα πιο μεγάλες δυσκολίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags