Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιτέλους συμφωνούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Τα μηνύματα Καραπαπά και Δημάτου (ΦΩΤΟ)
| 2017-11-17 19:37:00

Επιτέλους συμφωνούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Τα μηνύματα Καραπαπά και Δημάτου (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επιτέλους συμφωνούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Τα μηνύματα Καραπαπά και Δημάτου (ΦΩΤΟ)

Που συγκλίνουν ερυθρόλευκοι και κιτρινόμαυροι.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός βρίσκονται σε μεγάλη κόντρα τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν όμως στιγμές που παραμερίζονται οι διαφορές και υπάρχει ταύτιση απόψεων. Οι τραγωδίες και οι καταστροφές, όπως αυτή που έπληξε τη Δυτική Αττική, ενώνουν άλλωστε τους ανθρώπους.

Έτσι «ερυθρόλευκοι» και «κιτρινόμαυροι» έδειξαν πως συμφωνούν στο θέμα της βοήθειας από πλευράς των ομάδων τους προς τους πληγέντες. Αυτό μαρτυρούν τα μηνύματα των διευθυντών Επικοινωνίας των δύο ομάδων στο Facebook.

«Παίρνω πολλά μηνύματα σας για να κινηθούμε σε βοήθεια των πληγέντων απο τις πλημμύρες. Ήδη έχουν κινηθεί οι μηχανισμοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και μέσα στη μέρα θα σας ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο κ. Μαρινάκης και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξέρετε ότι είναι πάντα στην πρώτη γραμμή για τη βοήθεια στον δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας» ανέφερε ο Κώστας Καραπαπάς στον λογαριασμό του.

 

«Ένα ΟΑΚΑ γεμάτο από ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Με τους οπαδούς της ΑΕΚ για μία ακόμα φορά πρωτοπόρους σε κοινωνική ευαισθησία και έμπρακτη συνεισφορά. Γιατί όπως δήλωσε και ο Μανόλο Χιμένεθ αυτά είναι τα σημαντικά προβλήματα στη ζωή μας, αυτά είναι που μετράνε περισσότερο ακόμα και από το μεγαλύτερο ντέρμπι! Αρκεί, βεβαίως, να μην ξεχάσουμε ότι πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι!», ήταν το μήνυμα του Ανδρέα Δημάτου, ο οποίος, ωστόσο, σε σχέση με τον ομόλογό του δεν... προσωποποίησε την προσφορά της Ένωσης προς τους πληγέντες.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags