Facebook Pixel Sportdog.gr | «Συναγερμός» στο Ρέντη - Τι... τρομάζει τον Λεμονή και η ατάκα Μαρινάκη που τους «τρέχει»
| 2017-11-18 13:30:00

«Συναγερμός» στο Ρέντη - Τι... τρομάζει τον Λεμονή και η ατάκα Μαρινάκη που τους «τρέχει»

Sportdog Team
«Συναγερμός» στο Ρέντη - Τι... τρομάζει τον Λεμονή και η ατάκα Μαρινάκη που τους «τρέχει»

«Τραγικό» αυτό που συμβαίνει στους ερυθρόλευκους.

Ο Τάκης Λεμονής μόνο για τους ...τύπους δεν «βροντοφώναξε» στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του στη NOVA ότι «αυτή τη στιγμή κοιτάμε μόνο τον Λεβαδειακό και Τσάμπιονς Λιγκ για εμάς σημαίνει... Λεβαδειακός»!

Ο έμπειρος τεχνικός είχε τουλάχιστον δύο λόγους για να ξεκαθαρίσει σε παίκτες και οπαδούς ότι κανείς δεν πρέπει να σκέφτεται το ματς της Τετάρτης με τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα, γιατί προέχει η αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πηγαίνει για έναν ευρωπαϊκό «τελικό» στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας σε λίγες μέρες, όμως σαφώς και οι προτεραιότητες αυτή τη στιγμή είναι άλλες και εκφράστηκαν από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, στην πιο πρόσφατη επίσκεψή του στον Ρέντη.

«Το πρωτάθλημα και τα... μάτια σας» είπε το αφεντικό των Πειραιωτών και ακόμα πέρασε το μήνυμα ότι οι παίκτες πρέπει να πάρουν το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και για να του προσφέρουν μια μεγάλη χαρά στη νομική περιπέτεια, στην οποία έχει εμπλακεί.  Πουθενά δεν ανέφερε στη σύντομη ομιλία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης προς τους παίκτες ότι προέχει η πρόκριση στην Ευρώπη, έστω και στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ κι αυτό έχει τη σημασία του ενόψει της αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Γιατί είτε λόγω έλλειψης συγκέντρωσης, είτε λόγω χαμηλών κινήτρων, είτε για... εξοικονόμηση ενέργειας, οι Ερυθρόλευκοι έχουν μέχρι τώρα μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα πριν από ευρωπαϊκό αγώνα και οδεύουμε ήδη προς την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ!

Μάλιστα, το «τρίποντο» αυτό κατακτήθηκε δια... πυρός και σιδήρου και με αρκετή δόση τύχης στο εκτός έδρας 4-3 επί του Πανιωνίου, λίγες μέρες πριν από το ταξίδι στη Βαρκελώνη.

Στον αντίποδα, Ολυμπιακός έχασε από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό πριν από τις αναμετρήσεις με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα (εντός έδρας), ενώ ήρθε ισόπαλος 1-1 στην Ξάνθη πριν από την πρώτη του σύγκρουση με τη Σπόρτινγκ!

Οπότε, τα έως τώρα δεδομένα στο πρωτάθλημα είναι ιδιαιτέρως αρνητικά σε αγώνες πριν από Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, τώρα στο Λιμάνι δεν υπάρχει η παραμικρή πολυτέλεια για νέα απώλεια βαθμών, γι’ αυτό και στον Ρέντη προσπαθούν να κάνουν «πλύση εγκεφάλου» στους παίκτες όλες αυτές τις μέρες, προκειμένου να μην προτρέχει το μυαλό τους στο σούπερ σημαντικό παιχνίδι με τα Λιοντάρια στη Λισαβόνα...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags